Golfjournalisten fra “Golf” rapporterer at Jordan Spieth opplevde en glimrende golføkt under John Deere Classic-turneringen på TPC Deere Run i helgen. Spieth, som har slitt sportslig denne sesongen, var åtte under par etter 12 hull i den tredje runden og visste at fire flere birdies ville sikre ham hans første under-60 runde. Til tross for en sterk start, fikk hans innsats seg et skudd da han hadde åtte hull igjen å spille, resulterende i et bogey som skadet hans fremdrift. Han endte opp med en birdie på den 17. og avsluttet dagen på 14 under etter en 63.

Spieth har ikke vunnet en turnering siden 2022 RBC Heritage, og denne sesongen har han ikke kommet noe spesielt nært. Etter å ha oppnådd tre topp-10-plasseringer tidligere i år, har han ikke avsluttet bedre enn T29 siden han tapte i Mestre-turneringen i april. Han er nå ute av topp 30 i den offisielle verdens golf rangering.

Ideen bak Spieths mer risikable skudd under John Deere Classic var å forberede seg til Scottish Open og Open Championship, ved å arbeide med hans kontroll over flyvning og spinn. Til tross for at han ikke kunne utføre skuddet lørdag, har han nå noen konkurransedyktige repetisjoner å jobbe med når han prøver å gjenvinne vinnerformen.

​Les hele saken på: Read More