Golfjournalist Dylan Dethier fra Golf.com rapporterte nylig at Keegan Bradley er utnevnt som den nye kapteinen for det amerikanske Ryder Cup-laget, overraskende nok på bekostning av Tiger Woods. Utnevnelsen vil bli formelt bekreftet på NASDAQ i New York tirsdag formiddag.

I flere måneder har det versert rykter om at 15 ganger major-vinner og åtte ganger Ryder Cup-deltager Tiger Woods skulle få kapteinstillingen. Men Woods’ travle timeplan har skapt utfordringer. Hans forpliktelser i forbindelse med en komplisert sammenslåing mellom PGA-turneen og Saudi PIF har fått forrang over Ryder Cup-kapteinskapet, noe som normalt er en toårig stilling som starter etter den forrige cupen.

Bradleys nye rolle som kaptein kommer i en avgjørende tid for det amerikanske laget, som håper å komme tilbake fra sitt knusende nederlag ved ’23 Cup i Roma. 38 år gamle Bradley, med sterke bånd til Bethpage Black – der han spilte college golf på St. Johns University – uttrykte sin begeistring over utnevnelsen. Han fremhevet sin lidenskap for golfens største lagarrangement og ser frem til forberedelsene for 2025.

Tiger Woods har fortsatt mulighet til å konkurrere på laget, enten gjennom kapteinens utvalg eller som visekaptein.

Referanse: Golf.com, Dylan Dethier 05.07.24

​Les hele saken på: Read More