Norsk golfere kan vente seg prisfall på golfutstyr når den store kjeden GolfStore neste år åpner rundt 15 butikker i Norge.
billigere-golfutstyr--br--i-norge

GOLFSTORE
1973:
En del svenske og britiske golfproer i Sverige gikk sammen og dannet et firma som fikk navnet Progruppen. Medlemmene satte felles høyere krav til leverandørene, og introduserte ny prisstruktur og hadde felles reklamekampanjer.

1983: Endret navn til GolfStore.

1985: Proer i andre land så hvilken suksess GolfStore var på det svenske markedet, og med hjelp fra ledelsen av GolfStore ble det startet en lignende gruppe i England: Foremeost Golf.

1988: GolfStore ble kontaktet av en del østerrikske proer, og et par månedere senere ble selskapets første utenlandske datterselskap dannet: GolfStore Österrike. I tur og orden har GolfStore senere startet virksomhet i Tyskland, Holland og Danmark.

2009: GolfStore åpner i Norge med 12 til 15 butikker.

Den norske progruppen ProStore, som finnes blant annet på Losby og Grenland, er den mest profilerte golfutstyrkjeden i Norge.

Neste år tar ProStore steget over til svenske GolfStore, og vil etter årsskiftet utgjøre basen i GolfStores satsing på Norge.

– Norge er et svært spennende prosjekt for oss, og kvaliteten på de norske medlemmene vi har rekruttert er svært høy. Proene og proshoppene har høy status i Norge, og mye av klubblivet sirkulerer rundt disse, sier GolfStores markedssjef Johan Thellmark.

Innledningsvis dreier det seg om et sted mellom 12 og 15 nye butikker, men innen en treårsperiode regner GolfStore med å ha 25 butikker.

De norske prisene på golfutstyr er i dag generelt høyere enn i Sverige, men GolfStore mener de kan påvirke det norske prisbildet med satsingen sin.

– Vi regner med å kunne senke de norske prisene og dermed bidra til en positiv utvikling av golfen i landet, sier Johan Thellmark.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.