Billigere golfutstyr i Norge

Norsk golfere kan vente seg prisfall på golfutstyr når den store kjeden GolfStore neste år åpner rundt 15 butikker i Norge.

billigere-golfutstyr--br--i-norge


GOLFSTORE
1973:
En del svenske og britiske golfproer i Sverige gikk sammen og dannet et firma som fikk navnet Progruppen. Medlemmene satte felles høyere krav til leverandørene, og introduserte ny prisstruktur og hadde felles reklamekampanjer.

1983: Endret navn til GolfStore.

1985: Proer i andre land så hvilken suksess GolfStore var på det svenske markedet, og med hjelp fra ledelsen av GolfStore ble det startet en lignende gruppe i England: Foremeost Golf.

1988: GolfStore ble kontaktet av en del østerrikske proer, og et par månedere senere ble selskapets første utenlandske datterselskap dannet: GolfStore Österrike. I tur og orden har GolfStore senere startet virksomhet i Tyskland, Holland og Danmark.

2009: GolfStore åpner i Norge med 12 til 15 butikker.

Den norske progruppen ProStore, som finnes blant annet på Losby og Grenland, er den mest profilerte golfutstyrkjeden i Norge.

Neste år tar ProStore steget over til svenske GolfStore, og vil etter årsskiftet utgjøre basen i GolfStores satsing på Norge.

– Norge er et svært spennende prosjekt for oss, og kvaliteten på de norske medlemmene vi har rekruttert er svært høy. Proene og proshoppene har høy status i Norge, og mye av klubblivet sirkulerer rundt disse, sier GolfStores markedssjef Johan Thellmark.

Innledningsvis dreier det seg om et sted mellom 12 og 15 nye butikker, men innen en treårsperiode regner GolfStore med å ha 25 butikker.

De norske prisene på golfutstyr er i dag generelt høyere enn i Sverige, men GolfStore mener de kan påvirke det norske prisbildet med satsingen sin.

– Vi regner med å kunne senke de norske prisene og dermed bidra til en positiv utvikling av golfen i landet, sier Johan Thellmark.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: Charles Schwab Challenge  med Viktor Hovland (26. – 29. mai)

  Korn Ferry Tour: NV5 Invitational presented by Old National Bank  med Kristoffer Ventura  (26. – 29. mai)

  PGA Tour Latinamerica:  Jalisco Open GDL  med Andreas Halvorsen  (26. – 29. mai)

  DP World Tour: Dutch Open  med Espen Kofstad (26. – 29. mai)

  Nordic League: Moss & Rygge Open  med mange nrodmenn og  (26. – 28. mai)

  Ladies European Tour:Belgium Ladies Open med Marianne Skarpnord,  Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland  (27.- – 29 mai)

  Epson Tour Innova Mission Inn Resort And Club Championship med Celine Borge ( 27. – 29. mai)

   

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×