Er det slutt eller ikke slutt mellom Rory McIlroy og Caroline Wozniacki? Ryktene spriker i begge retninger. Her er bildet og tweeten som angivelig fikk McIlroy til å gjøre det slutt.
bildet-som-fikk-mcilroy-til---g--i-taket

TRØTT: Bildet Caroline Wozniacki la ut på Twitter av en sovende Rory McIlroy skal ikke ha falt i smak hos den nordirske golfstjernen.

bildet-som-fikk-mcilroy-til---g--i-taket

TWITTER-MELDINGEN: «Jetlag @mcilroyrory? LOL!!» skrev Caroline Wozniacki på Twitter. Det likte Rory McIlroy dårlig, i følge Irish Independent.

bildet-som-fikk-mcilroy-til---g--i-taket

bildet-som-fikk-mcilroy-til---g--i-taket


En twitter-melding fra Caroline Wozniacki med et lite flatterende bilde av Rory McIlroy sovende med åpen munn skal ha fått den tidligere verdenseneren til å gjøre det slutt.

Men i følge danske EkstraBladet, nekter Wozniacki for at paret har gått hvert til sitt.

— Jeg er så lei av ryktene som oppstår hver gang Rory og jeg er fra hverandre et par dager eller ikke skriver på Twitter, sier hun til EkstraBladet.

— Det er ingenting i det (ryktene), og fra nå av tror jeg at jeg kommer til å holde privatlivet mitt privat.

Hårsår golfstjerne?

Det var avisen Irish Independent som søndag rapporterte at tweeten fra kjæresten fikk McIlroy til å gå bananas, og at Wozniacki var helt knust etter den påfølgende bruddet.

Twitter-bildet var ledsaget av teksten Jetlag @mcilroyrory? LOL!!

Er det riktig som Irish Independent skriver, kan nok dette bli en klassiker innen tåpelige grunner for å avslutte et forhold .

I følge CBS Sports ønsker ikke McIlroy å kommentere ryktene.

Ville du gjøre det slutt om kjæresten din hadde publisert et bilde som det Wozniacki gjorde? Er det bare McIlroy som er hårsår? Bruk kommentarfeltet under, si din mening på Golferen.no sin facebookside eller delta i diskusjonen hos vår samarbeidspartner Golfsnakk.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.