Når savnet etter noen runder på golfbanen blir for stort, kan du ta i bruk nettbaserte golfspill for å få kjenne litt på gleden og spenningen du opplever på banen. I dag skapes det golfspill som fremstår som svært realistiske, samt gir flere fordeler for å ha det litt moro både med singleplayer eller sammen med venner. Her har vi plukket ut noen av de beste golfspillene du finner på markedet i dag.

World Golf Tour

Er du på utkikk etter et virkelig realistisk golfspill, som i tillegg er gratis, bør du sjekke ut World Golf Tour. Spillet er blitt rangert som det beste spillet innen sport i 3D av flere kjente medier som NBC Sports, Golf Channel, DirecTV og Fox Sports, og blir brukt av over 15 millioner spillere over hele verden. Her får du mulighet til å spille golf på noen av de beste banene i hele verden, slik som for eksempel vakre Pebble Beach, St Andrews og Royal Melbourne, og det med de beste golfspillerne på verdensbasis.

Spillet er det nærmeste du kan komme golf i virkeligheten og er produsert med banebrytende teknologi innen GPS og 3D. Her får du mulighet til å lage din egen avatar, velge mellom fire forskjellige spillmoduser, delta i turneringer og ikke minst være med på onlinekamper. Flere hevde også at det det aller mest nøyaktige simuleringen som er tilgjengelig. En ekstra fordel er at det er tilgjengelig på en rekke plattformer og i dag kan du nyte dette fantastiske golfspillet på både Windows PC, Mac eller via mobiler med både iOS, Android som operativsystem

Super Stickman Golf 2 – nydelig oppfølger

Super Stickman Golf 2 er oppfølgeren til det første spillet med samme navn. Gjennom over 75 baner vil du møte på ulike hindre, samt også støte på fiender som du konkurrerer mot. Du har også mulighet til å skaffe deg power-ups som lar deg få ballen til å gå raskere eller saktere, samt også tilgang til andre effekter som å krympe den eller få spøkelser til å dukke opp på banen når du slår et dårlig skudd.

Du kan velge mellom flere ulike moduser: Arcade Mode, Adventure Mode, Quick Play Mode, Practice Mode og Multiplayer Mode. Gjennom sistnevnte kan du spille mot vennene dine på nett, eller dere kan velge å spille sammen mot datamaskiner. Du vil føle at du faktisk spiller golf akkurat som på en golfbane ved hjelp av alle mulighetene som spillet legger til rette for. Her vil du raskt oppdage at timene flyr når du bare skal ta noen runder golf her, på akkurat samme måte som du spiller online kasinospill.

Golf With Your Friends – beste for å spille sammen med venner

Dette online golfspillet er uten tvil det beste spillet å spille med vennene dine. Golf with your friends gir støtte for at opptil totalt tolv spillere kan delta om gangen, slik at alle vennene dine er med. I tillegg kan du tilpasse banene og kartene nærmest i det uendelige for å skape akkurat den spenningen du ønsker for dine runder på golfbanen.

Spiller er ikke like realistisk som for eksempel WTG, men gjør en solid jobb for at du får et spill som oppleves både som interessant og morsomt å spille via nettet. Har du planer om å spille sammen med andre, anbefaler vi virkelig Golf With Your Friends som gjør det mulig på en enkel og gøy måte. Husk også at det nye Oslo Golfsenter har åpnet og er klar for publikum. Et flott og moderne golfsenter for golfere som savner spenningen golfbanen gir deg.

Rory McIlroy PGA Tour – beste grafikk

Dette spillet er et av de beste spillene innen golf du kan få tak i på markedet i dag, og anbefales for deg som er på utkikk etter virkelig god spenning i hverdagen når du ikke har mulighet for å ta deg en tur på golfbanen. Rory McIlroy PGA Tour kan spilles på flere plattformer, og blant annet PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Er du opptatt av skikkelig god grafikk, vil du raskt bli fornøyd med dette spillet som har den beste grafiske kvaliteten. Spillet skaper realistiske miljøer og jevne animasjoner, noe som kan få deg til å føle at du er en del av en ekte turnering. Du kan velge mellom over 300 baner over hele verden, samt at du kan velge treningsmodus og karrieremodus. Gjennom karrieremodus kan du spille mot andre golfentusiaster både online og offline.