Foto: Oslo Golfsenter

Første oktober åpnet trioen bak Golfserie.no, Gunnar Westby-Aspeli, Jan-Fred Aslagsen og Tore Sanne, sitt nye Oslo Golfsenter i Kabelgata 39C, 0580 Oslo på Økern i Oslo.

De tre golfentusiastene har i over 15 år vært arrangør av utendørs og innendørs golfturneringer for grasrota i norsk golf:Golfserie.no. I tillegg til satsingen på Golserie.no har gründerne stått bak turneringer som Vínterserien for lag, Tour de Golf Indoor Online osamt romjulsturneringer for enkeltspillere. Disse som har blitt arrangert på forskjellige golfsentere i Oslo-området.

— Derfor ønsket vi nå å arrangere disse turneringene på et eget senter. llerede i 2021/2022 sesongen var vi først ute med å arrangere«online-turneringen Tour de Golf Indoor på Trackman-simulatorer over hele landet.

Tore sanne i epost til Golferen om bakgrunnen for at Oslo Golfsenter etableres.

Finalespill i Spania

Oslo Golfsenter forteller at de i årene framover vil forsøke å væ best på online-turneringer gjennom vinterhalvåret, med finalespill i Spania som premie og den store gulroten.

— Vi ønsker å skape en hyggelig sosial atmosfære og våre kunder skal alltid føle at de bli tatt godt hånd om når de er hos oss på Oslo Golfsenter. Vi ønsker å være en sosial samlingsplass i vinterhalvåret, med trening, turneringer og sosialt samvær, en golfklubb på vinterstid.

Oslo Golfsenter AS eies og drives av familien Sanne. Daglig leder er Christian Sanne-Dahl.
I tillegg bidrar Gunnar Westby-Aspeli, Jan-Fred Aslagsen og Tore Sanne stort på turneringssiden.

Lange åpningstider

Oslo Golfsenter holder åpent fra klokken 9 til 22 mandag til torsdag, klokken 9 til 18 på fredager og 10 til 19 på helgedager
Oslo Golfsenter tilbyr gratis parkering og er utstyrt med Trackman golfsimulatorer, og har egen køllemaker.

Se også: Oslo Golfsenter nettside

Foto: Oslo Golfsenter