Skjermdump: Video fra Ping

Her får du oversikten over hvordan det gikk for de norske tourprproffene som var i aksjon i turneringsuken som ble avsluttet søndag 4. desember

PGA Tour med Med Viktor Hovland på Bahamas

Viktor Hovland kunne bli historisk som den første som klarte å forsvare tittelen i Hero World Challenge siden Tiger Woods stod for prestasjonen ved å vinne2004- 0g 2005-utgaven. Totalt har den tidligere så suveren verdenseneren vunnet Bahamas-turneringen fem ganger.

Viktor Hovland leverte en knallturnering, og ledet med med fem slag med ni hull igjen å spille.Men ble skikkelig utfordret av amerikaneren Scottie Scheffler på de siste ni.

Slo i vannet

Da Viktor slo i vannet, og deretter i bunker, på hull 18 så det ut til at seieren skulle glippe. Men en utsøkt «up and down,» der han senket en seks meter lang nedoverputt for bogey, sørget for norsk seier på -16, to slag foran Scheffler.

— Det var virkelig nervepirrende, der jeg aldri var helt komfortabel. Jeg spilte ikke så godt på de siste ni. Men det var godt nok

Viktor Hovland oppsummerer til PGA tour.

Se også: Resultater fra Bahamas

DP World Tour med Kristian Krogh Johannesen i Sør-Afrika

Den europeiske touren fortsetter sin sving til Sør Afrika, der South African Open ble avgjort med én nordmann i feltet på Blair Atholl Golf & Equestrian Estate i Johannesburg.

Drammen-spiller Kristian Krogh hadde runder på 68,74 ,71 og 72 slag. Det ga tre under par på delt 43.-plass, som var 13 slag bak den sørafrikanske vinneren, Thriston Lawrence.

Se også: Resultater fra Johannesburg

DP World Tour med Kristoffer Reitan i Australia

E uropatourens andre turnering forrige uke, ISPS HANDA Australian Open, bød på gjensyn med Kristoffer Reitan på Victoria GC and Kingston Heath GC i Melbourne.

Oslospilleren hadde runder på 73, 70 og 77 slag, som dessverre ga misset cut etter 54 hull.

Polakken Adrian Meronk tok sin, og Polens, første europatour-seier da han senket en tolvmestersputt på siste hull. Hjemmespiller Adam Scott tok andreplassen,

Se også; Resultater fra Melbourne