Maiken Bing Paulsen Foto Tristan Jones

Karoline Lund, Maiken Bing Paulsen og Marianne Skaprnord var Norges representanter i LETs tourfinale, Andalucia Costa del Sol Open de Espana på Los Naranjos-banen i Marbella.

Maiken Bing Paulsen fra Drammen GK endte som vår beste i Spania. med tre over par da hun avsluttet med en sisterunde på par, 72.

Marianne Skarpnord fra Moss & Rygge GKtok delt 43.-plass med +6 mens losbyspiller Karoline Lund brukte ett slag mer for sin delte 53.-plass med +7.

I tioppen var det duket for Den spanske veteranen, Carlota Ciganda, som med -15 endte fire slag foran Maria Stärk.

Svensken haddetre slag å gå på til thailandske Atthaya Thitiku, som med det tok sammenlagtseierenLET rankingen, Race To Costa del Sol.

Avgjrørende turnering

Det stod mye på spill For deltakerne i Marbella. Det gjaldt å å ende Topp 60 på rankingen for å sikre fulle spilleretttighet på europatouren 2022. Mens Topp 80 vil gi en katergori lavere, og dermed plass i færre turneringer kommende sesong.

Marianne Skarpnod var nummer seks før finalen, der hun falt én plassering til syvende plass Karoline Lund startet ukens turnering på 55.-plass. Hun og endte som nummer 58, og får med det fulle rettigheter i 2022. Maiken Bing Paulsen startet uken som nummer 87, og klarte dessverre bare å ta inn to plasseringer. Drammenspilleren må derfor gå veienVia Q-School for å forbedre rankingen for kommende sesong.

Resultater Andalucia Costa del Sol Open de Espana