Elias Bertheussen fortsetter å imponere i Nordic League, og var ett slag fra å komme til omspill i Nordeas første tourfinale, Lindahl Masters, utenfor Gøteborg.
bertheussen-ett-slag-fra-seier

FOSSER FRAM: Elias Bertheussen er årets profil på Nordic League etter at han vant den første turnringen han stilte opp i i sommer. PÅ bare ti starer har han fem topp-10-plasseringer, hvorav to seiere. Lørdag endte han på delt fjerdeplass i Lindahl Masters.

En bogey på det nest siste hullet på Vallda Golf & Country Club i Kungsbacka 35 kilometer sør for Gøteborg fravristet Elias Bertheussen en plass som fjerdemann i omspillet.

24-åringen fra Trondheim Golfklubb er likevel fornøyd med den delte fjerdeplassen, og er proppfull av selvtillit før sesongavslutningen.

— Ja det har vært bra etter der, ja, sier han om utviklingen etter seieren i Nordea Masters på Hauger GK i Oslo i sommer.

Hauger-turneringen var hans første på Nordic League for sesongen, og etter bare ti turneringer har han to seiere, to andreplasser, én fjerdeplass samt fjerdeplass på rankingen.

— Må vel bare fortsette å jobbe hardt på de samme tingene, for å få ting enda bedre, sånn at jeg er helt i toppslag til kvalet! sier han til Golferen.no om planene framover mot de to siste sluttspilltureringene samt europatourens Q-School, der Nordic League-rankingen gir ham plass direkte i andresteget.

Prioriterer hard jobbing

— Jeg prioriterer hardt arbeid framover. Det blir mye fokus på golfteknikk, og så jeg venter med de tunge vektene til etter kvalet tenker jeg, sier Bertheussen

Han avslører også at oppturen de siste månedene har vært en stor inspirasjon etter at det gikk tyngre på asiatouren enn han kanskje hadde forestilt seg.

— Ja, jeg er veldig motivert for den jobben jeg har foran meg i hvert fall, avslutter Elias Bertheussen, som nå setter kurs for Himmerland 2. til 4. oktober, den nest siste turneringen i Nordic League-sluttspillet.

Sondre E. Ronold ble delt 51 med +12. Peter Kaensche og Dennis den Roover misset cutten.

Svenskene Sebastian C. Hansson, Erik Oja og Steven Jeppensen endte alle -2, ett slag foran Elias Bertheussen. I omspillet trakk Hansson det lengste strået.

Se også: Resultater fra Kungsbacka

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.