52.-plass i Olsens første helgeopptreden som challengespiller

KLARTE SIN FØRSTE CUT: Askel Olsen fikk spille fire runder i sin andre challenge-turnering for sesongen. Foto: Jan E. Espelid

Det tok ikke Aksel Olsen mer enn én misset cut i sesongdebuten for to uker siden å komme tilbake på sporet, og være med å kjempe om pengene på Challenge Tour. I Tsjekkias hovedstad, Praha, ble det helgespill og et innskudd på kontoen.

I Prag Golf Challenge løsnet det for våre eneste faste challengespiller i 2019-sesongen. Som klarte cutten med to slags margin etter runder på 71 og 72 slag på Prague City Golf i den tsjekkiske hovedstaden.

Ett under par inn i helgen ble til par som totalscore etter helgen med runder på 72 og 73 slag. Som resulterte i delt 52.-plass, og 7.300 kroner (740 euro) som første innskudd på bankkontoen med challengekortet i lomma.

challengespiller

Turneringen var den tredje på Challenge Tours terminliste i år. Men bare den andre som Stavanger-spilleren deltok i. Debuten i Tyrkia i slutten av april endte med +10 og tapt cut med hele 15 slag. Men heldigvis tok det ikke lang tid for siddisen å komme tilbake på sporet igjen.

17.-plass i europaturnering i 2018

26-åringen har tidligere challenge-erfaringer med gjesteopptreden i to turneringer i 2017. Begge med lykkelig utgang med delt 14.-plass i KPMG Trophy og delt 38,.plass i Viking Challenge på Miklagard-banen.

Erfaring fikk han også i fjorårets sesong da han kvalifiserte seg til Made In Denmark, og tok en strålende delt 17.-plass på Silkeborg-banen.

Prague Golf Challenge ble vunnet av franske Antoin Rozner med -17, hele sju slag foran landsmann Mathieu Fenasse og englske Richard Bland.

Se også: Resultater fra Praha

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: AT&T Byron Nelson  (12. – 15. mai)

  Korn Ferry Tour: Visit Knoxville Open med Kristoffer Ventura (12. – 15. mai)

  DP World Tour: Soudal Open med Espen Kofstad og Kristian Krogh (12. – 15. mai)

  Nordic League: Rewell Elisefarm Challenge  med Torbjørn Johansen, Martin Ulseth, Sebastian Eidsæther Syhrog Mats Heien (10. – 12. mai)

  Ladies European Tour:Aramco Team Series – Bangkok med Marianne Skarpnord og Karoline Lund  (12. – 14. mai)

  LET Access Series: Flumserberg Ladies Open med  Dorthea Fobrigd, Tina Mazarino, Michelle Forsland og Celine Karlung  (12. – 14. mai)

  LPGA: Cognizant Founders Cup (12. – 15. mai)

  Norgescup: Garmin Norgescup Larvik GK   (4. – 15. mai)

  College:  NCAA Franklin Regional  med Emilie Øverås 9. – 11. mai)

  College:  NCAA Tallahassee Regional  med Franzizks Sliper og Anna Cathrine Kreklin 9. – 11. mai)

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×