29. november 2023 15:22
Det tok ikke Aksel Olsen mer enn én misset cut i sesongdebuten for to uker siden å komme tilbake på sporet, og være med å kjempe om pengene på Challenge Tour. I Tsjekkias hovedstad, Praha, ble det helgespill og et innskudd på kontoen.

I Prag Golf Challenge løsnet det for våre eneste faste challengespiller i 2019-sesongen. Som klarte cutten med to slags margin etter runder på 71 og 72 slag på Prague City Golf i den tsjekkiske hovedstaden.

Ett under par inn i helgen ble til par som totalscore etter helgen med runder på 72 og 73 slag. Som resulterte i delt 52.-plass, og 7.300 kroner (740 euro) som første innskudd på bankkontoen med challengekortet i lomma.

challengespiller

Turneringen var den tredje på Challenge Tours terminliste i år. Men bare den andre som Stavanger-spilleren deltok i. Debuten i Tyrkia i slutten av april endte med +10 og tapt cut med hele 15 slag. Men heldigvis tok det ikke lang tid for siddisen å komme tilbake på sporet igjen.

17.-plass i europaturnering i 2018

26-åringen har tidligere challenge-erfaringer med gjesteopptreden i to turneringer i 2017. Begge med lykkelig utgang med delt 14.-plass i KPMG Trophy og delt 38,.plass i Viking Challenge på Miklagard-banen.

Erfaring fikk han også i fjorårets sesong da han kvalifiserte seg til Made In Denmark, og tok en strålende delt 17.-plass på Silkeborg-banen.

Prague Golf Challenge ble vunnet av franske Antoin Rozner med -17, hele sju slag foran landsmann Mathieu Fenasse og englske Richard Bland.

Se også: Resultater fra Praha

Kommentarer