Etter at Tiger Woods og skistjernen Lindsey Vonn mandag brukte sosiale medier til å annonsere sin kjærlighet, ligger alt til rette for vedvarende, massiv interesse rundt verdens mest celebre sportspar.
--151---ja--jeg-dater-tiger-woods

ENDELIG BEKREFTET: Lindsey Vonn og Tiger Woods tok regien selv, og brukte Twitter og Facebook til å bekrefte at de er blitt et par.

--151---ja--jeg-dater-tiger-woods

--151---ja--jeg-dater-tiger-woods

--151---ja--jeg-dater-tiger-woods


Det har vært spekulert i måneder etter at Tiger Woods og den amerikanske skistjernen Lindsey Vonn stadig ble observert i hverandres selskap. Blant annet i forbindelse med VM på ski Schladming.

Tirsdag valgte paret å ta regien på ryktene selv, og brukte sosiale medier til å gjøre deres forhold offisielt.

På Twitter kunne Tiger Woods’ følgere lese:
— Jeg har nettopp publisert noen bilder av Lindsey Vonn og meg selv på Facebook.

De som fulgte linken til Tigers Facebook-side fikk se fire bilder av det nye superparet. Samt en kommentar fra Woods om at visst har året vært bra sportslig, men at også utenomsportslige hendelser står på plusskontoen.

— Og det var å møte Lindsey Vonn. Vi har vært venner en tid, men har kommet tettere på hverandre i løpet av de siste månedene, og nå dater vi.

Lindsey Vonns Facebook-side erkjenner hun at forholdet nok ikke har vært verdens best bevarte hemmelighet.

— Men ja, jeg dater Tiger Woods, medgir 28-åringen, og forteller for øvrig en likelydende historie om forholdets utvikling.

Lindsey Vonn falt stygt i VMs Super-G i begynnelsen av februar og er langtidsskadet i kneet. Målet er å komme tilbake innen OL i Sochi i februar neste år.

Tiger Woods er skilt fra sin svenske kone Elin Nordegren etter en famøs familiekrangel, som endte med at Woods crashet sin bil i en brannhydrant utenfor parets hjem i Orlando i november 2009.

Se også:
Tiger Woods Facbook-side
Lindsey Voons Facebook-side

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.