Er du på utkikk etter en unik golfopplevelse som kan kombineres med casino om kvelden? Wynn Golf Club ligger midt på Las Vegas Strip og er en mesterlig designet 18-hulls mesterskapsbane som tilbyr en uventet frodig og naturpreget golfopplevelse i hjertet av neonbyen. Banen er skapt av den legendariske golfbanearkitekten Tom Fazio i samarbeid med hans sønn Logan Fazio. Med sin unike plassering som den eneste golfbanen på Las Vegas Strip, kombinerer Wynn Golf Club en utfordrende golfopplevelse med imponerende landskap. Denne banen er ikke bare en test av ferdigheter for golfere på alle nivåer, men også en visuell fest hvor over 8000 trær og vannhindringer på 12 av 18 hull skaper en oase midt i byens larm. Opplev denne fantastiske golfbanen for en reise du sent vil glemme.

Banens utforming og landskap

Wynn Golf Club strekker seg over 6148 meter og er en par-70 bane, noe som tilbyr en spennende utfordring for golfere på alle nivåer. Den nøye designet banen av Tom og Logan Fazio har forvandlet det flate landskapet på Las Vegas Strip til en dramatisk golfopplevelse med imponerende høydevariasjoner. Over 306 000 kubikkmeter jord har blitt flyttet for å skape disse høydeforskjellene.

Banens layout er omgitt av over 8000 trær, hvorav 1200 er igjen fra eiendommens tidligere Desert Inn Golf Club som har vært vert for mange turneringer som man kunne vedde på hos oddssider. Mange av disse trærne er over 70 år gamle og når en høyde på over 18 meter. Dette bidrar til en frodig og moden atmosfære som står i kontrast til den omkringliggende ørkenmiljøet. To våtmarksområder mates med naturlig grunnvann. Sammen med tre innsjøer og slyngende bekker, kommer vann i spill på 12 av banens 18 hull. Det hever utfordringen og skjønnheten i spillet.

Moderne bekvemmeligheter og tjenester

Wynn Golf Club tilbyr ikke bare en eksepsjonell golfopplevelse, men også toppmoderne fasiliteter og tjenester. Det profesjonelle caddie-programmet inkluderer PGA-medlemscaddies som gir førsteklasses service til spillerne. Både herrenes og damenes garderober er fullt utstyrte med alt nødvendig for en komfortabel og avslappende dag på golfbanen.

Elektriske golfvogner er fullt utstyrte med drikkevarer for å holde spillerne hydrert under spillet. Banen tilbyr også et utvalg av kulinariske alternativer direkte på spillbanen, noe som sikrer at spillerne kan nyte førsteklasses mat uten å måtte avbryte spillet.

Treningsområder og Pro Shop

Wynn Golf Club tilbyr en ny treningsgreen for putting samt et nettområde for fullsvingsoppvarming. Disse fasilitetene gir spillerne muligheten til å finpusse ferdighetene sine før runden. I tillegg inngår Callaway låneklubber uten ekstra kostnad. Dette er en stor fordel for spillere som ikke har med seg egne klubber.

Pro Shop på Wynn Golf Club er ikke bare et sted for å kjøpe nødvendig utstyr; den tilbyr også et utvalg av luksuriøse golfklær og tilbehør fra toppgolfmerker og nye oppkommende klesmerker. Her kan spillere finne alt fra høykvalitets golfballer og hansker til det siste innen golftilbehør for å forbedre spillet sitt.

Kleskode og tilgjengelighet

Golfspillere som besøker Wynn Golf Club forventes å ha på seg klær som er passende for golf. Det betyr skjorter med krage og passende golfbukser eller shorts (ingen jeans). Pro Shop tilbyr et bredt utvalg av klær for de som trenger å komplettere sin golfantrekk.

Wynn Golf Club er åpen for spillere syv dager i uken fra kl. 09:00 til 19:00. Denne golfbanen tilbyr en unik blanding av utfordrende spill, luksuriøse fasiliteter og et uberørt miljø. Derfor er den et must for golffans som besøker Las Vegas.