I det gradestokken krymper ned under 20 grader, snøen halvveis begraver huset til mange av landets golfere, og er det lite annet å gjøre enn å drømme om grønt gress og glade dager, så gir det håp og optimisme å se at ekte golf fortsatt nytes på de mest priviligerte plasser i dette værbitte landet. Jæren Golfklubb har lagt ut noen fantastiske bilder av det som så ut som en drømmedag på golfbanen lille nyttårsaften.

I det solfylte gode været 30. desember ble det arrangert en romjulsscramble, der Christer Raadlund og Alan Nield gikk til topps med 11 under par etter en solid spurt.

I klubben som har vist et imponerende engasjement for juniorutvikling de sista årene, var flesteparten av de 25 som deltok ungdommer. Som Norsk Golf skrev om i 2022, har Jæren Golfklubb sett en bemerkelsesverdig vekst i juniorer, godt hjulpet av tiltak som å redusere årsavgiften til kun 100 kroner og faste juniortreninger.

Jæren Golfklubb 30. des. 2023. Med tillatelse fra Jæren GK.

På Jæren Golfklubb kan man nyte en golfbane av høy kvalitet i vakre omgivelser. Det ligger idyllisk til på Grødem, ca 4 km sør for Bryne, og har en praktfull 9-hulls bane og en 6-hulls treningsbane. Tegning og bygging av banen har vært ved skottene John Salvesen og firmaet Glen Andrews.

Rett før jul godkjente klubben på ekstraordinært årsmøtet planer for et nybygg med en låneramme på 11 millioner kroner.

Se video av banen her: