Viktor slår ut kl. 13.30 i sjette siste ball på Wentworth

Viktor videre Tour-rekord europatour-debuten sjette siste ball 69-runde under 70

I SJETTE SISTE GRUPPE: Viktor Hovland slår ut i klokken 13.30 i sjette siste gruppe på Wentworth søndag. Han er i gruppe med engelskmannen Andrew Putnam. Foto: Instagram/privat

22-åringen fra Miklagard Golf hadde en tredjerunde på to under par, 70, i BMW PGA Championship. Som gii delt niendeplass før søndagens finale.

Selv om han brøt sin rekke med 19 runder på rad med en score på 69 eller lavere, er er nok Viktor Hovland likevel fornøyd med å være i Topp 10, og slå ut i sjette siste gruppe søndag.

Med -8 ligger Viktor på delt niendeplass, fire slag bak pallen og syv slag bak lededuoen Jon Rahm fra Spania og engelskmannen Danny Willett.

sjette siste ball

Han var selv ikke overvettes imponert over 70-runden, fortalte han norsk presse etter at scorekortet for dagen var signert:

Det føltes ikke veldig stabilt utpå der. Det var en ok start, men på starten av back-nine var det ikke helt kontrollert. Men jeg klarte å avslutte bra, og jeg tapte heldigvis ikke så mye til toppen. Med en god runde i morgen blir det en bra plassering.

Med syv slag opp til lederne skal det mye til om Viktor Hovland tar sin første profesjonelle seier på søndag. Men tror at han, i kjent stil, kommer til å avslutte turneringen med en sterk runde. Så får vi bare se hvor langt det rekker når alle slagene telles opp …

Se også: Livescoring fra Wentworth

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Mest lest

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: Farmers Insurance Open  med Viktor Hovland og Kristoffer Ventura (28.-31. januar)

  European Tour: Omega Dubai Desert Classic  (28.-31. januar)

  College: Match in the Desert  med Anna Krekling (24.-25. januar)

  College: Timuquana Collegiate  med Herman Wibe Sekne (25.-26. januar)

  College: Arizona Intercollegiate  med Gregory Solhaug (25.-27. januar)

   

 • Golferen på YouTube

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×