Foto: Privat/Instagram

22-åringen fra Miklagard Golf hadde en tredjerunde på to under par, 70, i BMW PGA Championship. Som gii delt niendeplass før søndagens finale.

Selv om han brøt sin rekke med 19 runder på rad med en score på 69 eller lavere, er er nok Viktor Hovland likevel fornøyd med å være i Topp 10, og slå ut i sjette siste gruppe søndag.

Med -8 ligger Viktor på delt niendeplass, fire slag bak pallen og syv slag bak lededuoen Jon Rahm fra Spania og engelskmannen Danny Willett.

sjette siste ball

Han var selv ikke overvettes imponert over 70-runden, fortalte han norsk presse etter at scorekortet for dagen var signert:

Det føltes ikke veldig stabilt utpå der. Det var en ok start, men på starten av back-nine var det ikke helt kontrollert. Men jeg klarte å avslutte bra, og jeg tapte heldigvis ikke så mye til toppen. Med en god runde i morgen blir det en bra plassering.

Med syv slag opp til lederne skal det mye til om Viktor Hovland tar sin første profesjonelle seier på søndag. Men tror at han, i kjent stil, kommer til å avslutte turneringen med en sterk runde. Så får vi bare se hvor langt det rekker når alle slagene telles opp …

Se også: Livescoring fra Wentworth