Fotomontasje/ PGA Tour/Simen B. Jensen

De to studiekameratene fra Olklahoma State University, Matthew Wolff og Viktor Hovland, snuste på pallen siste dag av PGA-turneringen på QBE Shootout på Tiburón-banen i Naples, Florida søndag.

Med en avsluttende runde på tolv under par, 60, i four-ball rykket Wolff (tv, i bildet over, foto PGA Tour og Simen B. Jensen) og Hovland opp fire plasseringer med -26. Som var fem slag bak vinnerne, Kevin Tway og Rory Sabbatini.

Viktor Hovland og Matthew Wolff var totalt sett fornøyd med turneringen. Men skulle gjerne sett en litt sterkere innledningsrunde fredag, fortalte de etter siste runde av den tradisjonsrike turneringen, som ble spilt første gang i 1989.

Fredagens runde fredag ble spilt som scramble, der Wolff/Hovland var blant de siste lagene med syv under par, 65.

Lørdag ble det spil greensome, der den norske-amerikanske duoen spilte seg kraftig opp med den andre 65-runde på rad. Mens det hele atså ble avslutte med fourball søndag.

Spilleformen er svært publikumsvennlig, og som alltid haglet det med gode scorer.

Se også: Resultater fra Naples