Viktor & co tilbake på banen igjen 11. juni

Idrettsgallaen i Mexico to plasseringer ned CJ Cup BMW WGC tilbake på banen TPC Sawgrass misset med syv

VENTETIDEN SNART OVER? Om PGA Tour får det som de vil, er Viktor Hovland og kollegaene tilbake i sving andre uke u juni. Foto: Ping

PGA Tour presenterte torsdag en ny terminliste for resten av året. 2020-sesongen gjenåpner med Charles Schwab Challenge på Colonial Country Club 11. juni.

Det blir godt for PGA Tour-spillerne å kunne forholde seg til både en dato og en turnering for når de får lov til å komme tilbake på banen igjen.

PGA Tours 2020-sesong skal etter planen altså gjenopptas 11. juni på Colonial Country Club ii et tilskuertomt Charles Schwab Challenge, opplyste touren i en pressemelding torsdag.

I meldingen presiserer touren at det er planen å være tilbake i full vigør på 11. juni-datoen, og at de fire første turneringene kommer til å bli spilt uten tilskuere tilstede:

— På nåværende tidspunkt planlegger touren å gjenoppta terminlisten med de fire første turneringene stengt for publikum. Men vi vil fortsatt kontinuerlig se situasjonen an, og følge anbefalingene fra lokale og føderale myndigheter for å tilpasse den mest egnede oppstarten i hvert enkelt marked. Touren vil kontinuerlig overvåke tilgjengelige Covid-19-relaterte kjørereglee, som kan implementeres ved PGA Tour-arrangementer for å sikre alle involvertes helse og sunnhet.

Første turnering siden 13. mars

The Charles Schwab Challenge i juni blir den første PGA-turneringen siden Bhe Players Championship, som ble avlyst 13. mars etter første runde grunnet utbruddet av koronavirus.

I den nye terminlisten er ikke den avbrutte Players-turneringen flyttet tilbake på listen, men inkluderer årets tre majorturningene som gjenstår etter at The Open ble avlyst for 2020. USPGA Championship på TPC Harding Park i San Fransisco er først ut i august.

Totalt blir det 13 turneringsuker resten av året med totalt 14 turneringer fram til Tour Championship på East Lake i Georgia tidlig i september.

Les mer: PGA Tour hjemmeside

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Mest lest

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: The American Express  med Kristoffer Ventura (21.-24. januar)

  PGA Tour: Farmers Insurance Open Pre-Qualifying med Mats Ege (19. januar)

  European Tour: Abu Dhabi HSBC Championship  (21.-24. januar)

  LPGA: Diamond Resorts Tournament of Champions Presented by IOA  (21.-24. januar)

 • Golferen på YouTube

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×