Foto: Ping

PGA Tour presenterte torsdag en ny terminliste for resten av året. 2020-sesongen gjenåpner med Charles Schwab Challenge på Colonial Country Club 11. juni.

Det blir godt for PGA Tour-spillerne å kunne forholde seg til både en dato og en turnering for når de får lov til å komme tilbake på banen igjen.

PGA Tours 2020-sesong skal etter planen altså gjenopptas 11. juni på Colonial Country Club ii et tilskuertomt Charles Schwab Challenge, opplyste touren i en pressemelding torsdag.

I meldingen presiserer touren at det er planen å være tilbake i full vigør på 11. juni-datoen, og at de fire første turneringene kommer til å bli spilt uten tilskuere tilstede:

— På nåværende tidspunkt planlegger touren å gjenoppta terminlisten med de fire første turneringene stengt for publikum. Men vi vil fortsatt kontinuerlig se situasjonen an, og følge anbefalingene fra lokale og føderale myndigheter for å tilpasse den mest egnede oppstarten i hvert enkelt marked. Touren vil kontinuerlig overvåke tilgjengelige Covid-19-relaterte kjørereglee, som kan implementeres ved PGA Tour-arrangementer for å sikre alle involvertes helse og sunnhet.

Første turnering siden 13. mars

The Charles Schwab Challenge i juni blir den første PGA-turneringen siden Bhe Players Championship, som ble avlyst 13. mars etter første runde grunnet utbruddet av koronavirus.

I den nye terminlisten er ikke den avbrutte Players-turneringen flyttet tilbake på listen, men inkluderer årets tre majorturningene som gjenstår etter at The Open ble avlyst for 2020. USPGA Championship på TPC Harding Park i San Fransisco er først ut i august.

Totalt blir det 13 turneringsuker resten av året med totalt 14 turneringer fram til Tour Championship på East Lake i Georgia tidlig i september.

Les mer: PGA Tour hjemmeside