Tutta spiller Kongsberg

SPILL MED STJERNEN: Suzann Pettersen er Europas nestor i neste måneds Solheim Cup i Tyskland. Før det kan du spille i samme turnering som henne i Kongsberg fredag 4. september. Foto: All Over Press

Onsdag ble det klart at det aldri blir Solheim Cup med Suzann Pettersen på norsk jord. Men du kan spille i samme turnering som henne. Det skjer fredag 4. september.

Det er en stolt daglig leder, Peter Johannson, i Kongsberg golf som inviterer landets golfere til turnering med Suzann Pettersen fredag 4. september.

— Det vil være en sann glede å se Tutta spille på vår vakre bane her i Skollenborg, sier Johansson i en pressemelding.

Suzann Pettersen er ambassadør for Right To Play, og det er i den anledning at hun deltar i en oppvisningsturnering på Kongsberg Golfbane 4. september klokken 12.

I tillegg til å få se Tutta spille, kan du delta i Texas Scramble-turneringen, og være med i trekningen av mange flotte premier.

Arrangementet er åpent for alle, og overskuddet fra turneringen vil gå til Right To Play. Golfbanen vil også arrangere flere ulike aktiviteter for å samle inn penger til den humanitære organisasjonen.

Folkefest

— Dette blir en skikkelig folkefest for store og små, og vi håper at så mange som mulig besøker Kongsberg denne fredagen, enten for å spille golf eller oppleve en av verdens største idrettsstjerner live i idylliske omgivelser, sier Johansson.

Suzann Pettersen har vært blant de ti beste på verdensrankingen i mer enn 420 uker. Det er lenger enn noen annen mann eller kvinne.

Turneringen på Kongsberg vil være en av få ganger publikum får muligheten til å se Tutta spille i Norge i år. Arrangementet blir en liten gjennomkjøring før årets siste majorturnering, Evian Championship, i Frankrike 10. til 13. september.

— Jeg gleder meg stort til å spille på Kongsberg og bidra til å støtte det viktige arbeidet Right To Play gjør for barn som lever i vanskeligstilte områder i verden, sier Tutta i pressemeldingen.

Se også: Kongsberg Golf hjemmeside

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Mest lest

 • Aktuelle turneringer

  PGA Tour: Corales Puntacana Resort & Club Championship med Kristoffer Ventura (24. -27. september)

  PGA Tour LatinoAmerica: Jacksonville  Championship med  Andreas Halvorsen (23. -25. september)

  European Tour: Dubai Duty Free Irish Open med Kristoffer Reitan (24. -27 september)

  Symetra Tour: IOA Classic  med Karoline Stormo (25.-27. september

  Nordic League: Visby Open   med Jarand Arnøy og Sebastian Eidsæther Syr (22.-24. september)

  Garmin Mini-Tour: Garmin Miklagard Open Herrer   (23. september)

  Garmin Mini-Tour: Garmin Miklagard Open Damer   (23. september)

  Amatør: European Amateur Championship  med Herman Wibe Sekne og Michael Mjaaseth (22.-25. september)

  Junior: Srixon Tour 5 Kragerø GK (26.-28. september)

 • Golferen på YouTube

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Sorenso AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×