Onsdag ble det klart at det aldri blir Solheim Cup med Suzann Pettersen på norsk jord. Men du kan spille i samme turnering som henne. Det skjer fredag 4. september.

Det er en stolt daglig leder, Peter Johannson, i Kongsberg golf som inviterer landets golfere til turnering med Suzann Pettersen fredag 4. september.

— Det vil være en sann glede å se Tutta spille på vår vakre bane her i Skollenborg, sier Johansson i en pressemelding.

Suzann Pettersen er ambassadør for Right To Play, og det er i den anledning at hun deltar i en oppvisningsturnering på Kongsberg Golfbane 4. september klokken 12.

I tillegg til å få se Tutta spille, kan du delta i Texas Scramble-turneringen, og være med i trekningen av mange flotte premier.

Arrangementet er åpent for alle, og overskuddet fra turneringen vil gå til Right To Play. Golfbanen vil også arrangere flere ulike aktiviteter for å samle inn penger til den humanitære organisasjonen.

Folkefest

— Dette blir en skikkelig folkefest for store og små, og vi håper at så mange som mulig besøker Kongsberg denne fredagen, enten for å spille golf eller oppleve en av verdens største idrettsstjerner live i idylliske omgivelser, sier Johansson.

Suzann Pettersen har vært blant de ti beste på verdensrankingen i mer enn 420 uker. Det er lenger enn noen annen mann eller kvinne.

Turneringen på Kongsberg vil være en av få ganger publikum får muligheten til å se Tutta spille i Norge i år. Arrangementet blir en liten gjennomkjøring før årets siste majorturnering, Evian Championship, i Frankrike 10. til 13. september.

— Jeg gleder meg stort til å spille på Kongsberg og bidra til å støtte det viktige arbeidet Right To Play gjør for barn som lever i vanskeligstilte områder i verden, sier Tutta i pressemeldingen.

Se også: Kongsberg Golf hjemmeside