Tutta gir instruksjon til broderfolket

I siste nummer av Svensk Golf gir Suzann Pettersen sine beste nærspilltips med wedgene. Det er for tiden ingen planer om å benytte henne her hjemme, forteller ansvarlig redaktør i Norsk Golf.

tutta-gir-instruksjon-til-broderfolket


FIRE SIDER I SVENSK GOLF: I Svensk Golf nummer 4 gir Suzann Pettersen fire sider instruksjon. På de to første sidene forklarer hun det grunnleggende bak et godt wedgespill. TRYKK PÅ BILDENE FOR Å SE STØRRE VERSJONER

tutta-gir-instruksjon-til-broderfolket


BALLBANE OG ØVELSER: Suzann Pettetrsens aritikkel i Svensk Golf avsluttes med én side om høye og lave wedgeslag og én side med to nyttige øvelser.

— Det ligger en bevisst strategi bak å ikke benytte Suzann Pettersen i instruksjonsstoffet vårt, sier ansvarlig redaktør i Norsk Golf, Tom Gundersen, til Golferen.no.

Gundersen forteller at det ikke er mulig å disponere Pettersen lenge nok til at instruksjon med henne kan passe inn i Golfskolen-konseptet, som magasinet har lansert i år.

Se også: Norsk Golfs intro til Golfskolen

— For å ha Tutta med i Golfskolen måtte vi ha hatt henne for oss selv i én uke. Det er umulig å få til med hennes program, forteller Gundersen.

— Og det garanterer jeg at heller ikke Svensk Golf har fått til! legger han til.

— Hadde vi villet det, så hadde vi fått Tutta med (i Golfskolen red.anm), det er ingen tvil om det, avslutter ansvarlig redaktør Tom Gundersen.

Engangsforeteelse

Suzann Pettersens manager, Geir Olav Killingstad, forteller til Golferen.no at instruksjonsartikkelen i Svensk Golf nummer 4 er en engangsforeteelse.

— Det skjedde i fjor høst. En journalist fra Svensk Golf var i Orlando, Tutta hadde tid, og vi syntes det var hyggelig å kunne stille opp.

— Det ble bare gjort den ene artikkelen. Og det er overhodet ikke snakk om at Tutta på noen som helst måte er i ferd med å melde overgang til Sverige, legger Killingstad til lattermildt.

Skjerper wedgespillet

I artikkelen i Svensk Golf forteller Pettersen at hun jobber kontinuerlig med å utvikle wedgespillet. Hun legger vekt på et bredt slagrepertoar med wedgene for å kunne mestre alle typer baner.

Tutta oppfordrer leserne til kreativitet, og sier at å lære av andre spillereer en fin måte å utfordre kreativiteten på.

I billedserien og de medfølgende tekstene går Pettersen gjennom de grunnleggende faktorene for å lykkes med wedger, hvordan slå høye og lave slag samt gir to øvelser hun anbefaler alle å benytte.

Les også: Golf.se

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: PGA Championship  med Viktor Hovland (19. – 22. mai)

  Korn Ferry Tour: AdventHealth Championship  (19. – 22. mai)

  Challenge Tour: Challenge de España  med Kristoffer Reitan og Kristian Krogh (19. – 22. mai)

  Nordic League: Stora Hotellet Fjällbacka Open  med Axel A. Berner Einan, Mats Heien, , Martin Ulseth,Mikkel Antonsen, Elias Bertheussen, Sebastian Eidsæther Syhr, Jarand Arnøy, Jørgen Winther, Sander Andreassen og Sander Blikom Hagen, og  (18. – 2o. mai)

  Ladies European Tour:Jabra Ladies Open med Marianne Skarpnord, Maiken Bing Paulsen, Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland (19. – 21 mai)

  LET Access Series: PGA Championship Trelleborg med  Julie Boysen Hillestad, Stina Resen, Celine Karlung,  , Tina Mazarino og Dorthea Fobrigd  (19. – 21. mai)

  Epson Tour IOA Golf Classic  med Celine Borge (20. – 22. mai)

  Junior Srixon Tour 3 Holtsmark GK   21. – 22. mai)

  Para:  Para Norgescup #1 Nøtterøy Golfklubb  22. mai)

  College:  NCCA Columbus Regional med Markus Wilhelmsen og Mats Ege (16.-18. mai)

  College:  NAIA Men’s Golf Championship med akob Stavang Stbhaug og Alexander Idland (17.-20. mai)

  College:  : NCAA Women’s Championship med Emilie Øverås (20.-25. mai)

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×