Foto: Tristan Jones

Nybakt mor, Suzann Pettersen, avslører at hun er usikker på om hun kommer tilbake som golfspiller i verdenstoppen. Men hun fikk comeback-inspirasjon av treningskompis Tiger Woods.

— For å si det sånn, jeg gidder ikke å komme tilbake halvveis. Hvis jeg skal satse igjen, så er det fordi jeg skal være bedre enn noen gang. Jeg er perfeksjonist, og kan ikke gjøre dette halvveis, sier Tutta i et intervju med VG.

37-åringen fra Holmendammen i Oslo nyter nå mammalivet med sju uker gamle Herman Alexander. Og avslører at tidligere treningskompis Tiger Woods’ seier i The Tour Championship søndag kveld ble en enorm inspirasjon

En inspirasjon som kanskje likevel kan få henne til å satse på å komme tilbake til verdenstoppen:

—  Jeg har jo lyst til å vinne igjen når jeg ser øyeblikk som det der. Hårene reiste seg, og jeg fikk tårer i øyekroken. Men jeg skal gi dette litt tid, og se hvordan det eventuelt kan gjøres.

Suzann Pettersen var veldig nær å havne på toppen av verdensrankingen i 2013, men reisen oppover Rolex Women’s World Ranking stoppet på andreplass.  Etter ha vært borte fra konkurransegolf siden februar i år er hun fortsatt Norges høyest rangerte spiller med  86.-plass på verdensrankingen.

Tutta har vunnet 15 turneringer på LPGA og sju turneringer på Ladies European Tour. Hun har to majortitler, og har spilt inn 125 millioner kroner i løpet av karrieren.