Suzann Pettersen

Sannsynligvis sitter Suzann Pettersen igjen med årsbeste når den utsatte sisterunden i Kingsmill Championship avsluttes mandag. Tutta overnattet på delt tredjeplass.
tutta-avsluttet-sterkt

ØYNER ÅRSBESTE: Suzann Pettersen rakk å fullføre siste runde, og ligger på delt tredjeplass i Kingsmill Championship i Williamsburg, Virginia. Tutta har delt , sjuendeplass som årsbeste.Åtte spillere må avslutte sisterunden mandag.

Suzann Pettersen var blant dem som hadde rukket å spille ferdig da finalerunden av Kingsmill Championship ble avbrutt grunnet mørke klokken under 19.59 lokal tid i Williamsburg i Virginia. Hun kom inn på tre under par, 69, og -10 totalt.

Hittil i sesongen har 34-åringen fra Holmendammen i Oslo delt sjuendeplass fra Honda LPGA Classic i februar som beste resultat.

Åtte spillere må avslutte turneringen mandag morgen amerikansk tid. Det er en mikroskopisk sjanse for at Suzann Pettersen kan ende på delt niendeplass.

Det forutsetter at både Angela Stanford og Brittany Lincicome spiler de to siste hullene, ett par-3- og ett par-4-hull tre slag under par.

Dersom begge avslutter birdie-birdie, eller med en eagle og en par, kan Suzann Pettersen dårligst tangere sin årsbeste.

Mest sannsynlig ender Oslo-spilleren topp-6 eller bedre.

Minjee Lee (-16) er i greenkanten på hull 16, og har fire slags ledelse over rookie-kollega Alison Lee. Begge jager sin første LPGA-seier. Suzann Pettersen (-10) deler tredjeplassen med fire andre spillere, som alle skal avslutte runden mandag.

Se også: Resultater fra Kingsmill Championship


Runde 3:
Tutta holder stand

Før siste runde ligger Suzann Pettersen på delt sjuendeplass i Kingsmill Championship, fire slag fra teten og to slag fra topp-3.

Det ble fem birdier og to bogeyer for Suzann Pettersen under lørdagens tredjerunde i Williamsburg i Virginia.

Sju under par, 206, gir 34-åringen delt sjuendeplass, likt med årsbeste. Hun er fire slag bak ledende Perrinne Delacour fra Frankrike

Lørdag skjedde det meste fra hull 2 til 8, som endte i tre hver av birdie og bogey med en inneklemt par på hull 5. De to siste birdiene kom rygg mot rygg på hullene 11 og 12.


Runde 2:
Tutta slo til med kanonrunde

Med dagens beste runde føk Suzann Pettersen som en rakett oppover resultatlisten i Kingsmill Championship i Virginia, og er på delt femteplass før tredje runde.

Suzann Pettersen hadde en halvslapp førsterunde med 17 par og én bogey i bagasjen fra torsdag i Kingsmill Championship i Williamsburg, Virginia.

Fredag hadde hun også én bogey, som ble gjort skikkelig kål på av sju birdier og resten par.

Fredagens runde representerer kanskje omslaget etter at Pettersen måtte trekke seg med skulderskade i Lotte Championship tidlig i april.

— Men mentalt har jeg ikke på noe tidspunkt gitt opp (i skadeperioden).

— Men om du ser på det som en mental balansegang, som kan vippe den ene eller den andre veien, kan det føles som om jeg den siste tiden har vært litt på den feile siden, oppsummerte Tutta etter runden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.