Ryktene går om at Elin Nordegren vil gjenforenes med Tiger Woods. — Bare tull, i følge journalisten Michael Sneed, med en av Nordegrens venner som kilde.
-tull-at-nordegren-vil-gjenforenes-med-woods-

LYKKERLIGERE TIDER: Tiger Woods og Elin Nordegren i lykkerligere og mindre turbulente tider.

-tull-at-nordegren-vil-gjenforenes-med-woods-

-tull-at-nordegren-vil-gjenforenes-med-woods-

-tull-at-nordegren-vil-gjenforenes-med-woods-


National Enquirer, samme avis som avslørte Woods-skandalen i 2009, hevdet nylig at Woods fridde på nytt til sin eks-kone i julen.

Tabloiden hevder at Nordegren vurderer forslaget, men at hun har forlangt en latterlig, astronomisk sum på 350 millioner dollar (2 milliarder kroner) dersom Tiger er utro igjen.

Chicago Sun-Times’ journalist Michael Sneed har imidlertid en kilde som hevder dette bare er sludder.

En venn av Nordegren forteller til Sneed at historien er «en farse, falsk, absolutt fiksjon, og at hun tilbringer tiden med å være en god mamma for sine vakre barn.»

Dette skrev National Enquirer:

Her følger noen av de fantastiske tingene National Enquirer rapporterte, i følge Fox Sports:

Tiger blunket ikke engang over kravet (om 350 millioner dollar). Selv om hans regnskapsførere mener han er gal, er han klar for å signere avtalen og sette en bryllupsdato, i følge en kilde til magasinet.

National Enquirer skriver også at Woods aldri har kommet over å ha blitt dumpet av Elin. Han har datet mange modeller og bimboer, men ingen av dem var mer enn en one night stand.

Tiger stoppet innom Elins leide bolig en ettermiddag da barna var ute med en barnepike, og at de hadde sex for første gang siden splittelsen, har en annen kilde angivelig fortalt National Enquirer.

Hvem skal man tro p&aring? Ert det bare søppel, slik Nordegrens venn har sagt til Sneed?

Eller har National Enquirer gjort en like grundig research-jobb som da de publiserte avsløringen om bruddet og elskerinnene i november 2009?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.