Tre stabile runder og andreplass til Jarand

SNUSER PÅ OPPRYKK: Jarand Arnøy har en sterk sesong på Nordic League. Han er nær Topp 3, som gir opprykk til Challenge Tour Foto: Jan E. Espelid

Den eneste nordmannen i feltet i Nordic League-turneringen i svenske Fjällbacka gjorde sine saker bra med andreplass.

Etter turneringen var Jarand Arnøy godt fornøyd med både gjennomføringen og resultatet med -12 etter runder på 66, 67 og 68 slag.

PÅ sin Facebook-profil skriver 24-åringen at det var til dels tøffe forhold, og at han er fornøyd med måten han mestret forholdene på:

— Spillet var nokså stabilt bra i tre dager, og jeg er fornøyd med resultatet. I dag blåste det til tider ekstremt mye, jeg slo blant annet ett åtterjern 85 meter inn i vinden på hull 17. Jeg er veldig fornøyd med å gå bogeyfri i sånne forhold. Så får jeg håpe at de avgjørende puttene dropper i neste gang, og at det er min tur til å vinne. Med denne andreplassen får jeg viktigst av alt masse poeng på (Nordic League) rankingen og nærmer meg Topp 3, som får Challenge Tour kategori til neste år.

Jarand Arnøy

rankingen til Nordic League ligger fanaspilleren på fjerdeplass med 14.645 poeng etter turneringen i Sverige. Som er drøye 325 poeng fra tredjeplassen. Rankingen ledes av danske Marcus Helligkilde22.817 poeng.

Tanum Strand Fjällbacka Open  ble vunnet med -15 av rutinerte Pelle Edberg fra Sverige, tre slag foran nordmannen. Jarand Arnøy var ett slag foran svenskene Pontus Widergren og Charlie Lind.

Se også; Resultater fra Fjällbacka

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour:  John Deere Classic   (3o. juni -3.  juli)

  Korn Ferry Tour:  The Ascendant presented by Blue  med Kristoffer Ventura ((3o. juni -3.  juli)

   DP World Tour: Horizon Irish Open med Espen Kofstad  ((3o. juni -3.  juli)

  Challenge Tour:  Italian Challenge Open  med Kristian Krogh, Elias Bertheussen og Jarand Arnøy (3o. juni -3.  juli)

  Ladies European Tour: : Amunsi German Masters  med Marianne Skarpnord,  Maiken Bing Paulsen, Madelene Stavnar og Michelle Forsland og Karoline Lund (3o. juni -3.  juli)

  LET Acess Seris: Golf Saint Omer med Dorthea Forbrigd Julie Boysen Hillestad,  , Stina Resen og Celine Karlung  ( (3o. juni -2.  juli)

  Nordic League: PGA Championship Landeryd Masters  med seks nordmenn ( (29. juni -2.  juli)

  NGF-turneringer:  Lag NM Junior 1. og 2. Divisjon    (29. juni -2.  juli)

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×