Den eneste nordmannen i feltet i Nordic League-turneringen i svenske Fjällbacka gjorde sine saker bra med andreplass.

Etter turneringen var Jarand Arnøy godt fornøyd med både gjennomføringen og resultatet med -12 etter runder på 66, 67 og 68 slag.

PÅ sin Facebook-profil skriver 24-åringen at det var til dels tøffe forhold, og at han er fornøyd med måten han mestret forholdene på:

— Spillet var nokså stabilt bra i tre dager, og jeg er fornøyd med resultatet. I dag blåste det til tider ekstremt mye, jeg slo blant annet ett åtterjern 85 meter inn i vinden på hull 17. Jeg er veldig fornøyd med å gå bogeyfri i sånne forhold. Så får jeg håpe at de avgjørende puttene dropper i neste gang, og at det er min tur til å vinne. Med denne andreplassen får jeg viktigst av alt masse poeng på (Nordic League) rankingen og nærmer meg Topp 3, som får Challenge Tour kategori til neste år.

Jarand Arnøy

rankingen til Nordic League ligger fanaspilleren på fjerdeplass med 14.645 poeng etter turneringen i Sverige. Som er drøye 325 poeng fra tredjeplassen. Rankingen ledes av danske Marcus Helligkilde22.817 poeng.

Tanum Strand Fjällbacka Open  ble vunnet med -15 av rutinerte Pelle Edberg fra Sverige, tre slag foran nordmannen. Jarand Arnøy var ett slag foran svenskene Pontus Widergren og Charlie Lind.

Se også; Resultater fra Fjällbacka