Fjerderunden ble den tredje én under par 72-runden for Marianne Skarpnord, som med det endte på delt 34.-plass i Volvik RACV Ladies Masters i Australia.
tre-av-fire-runder-under-par-for-skarpnord-

DELT 34.-PLASS: Én under par også fjerderunden av Volvik RACV Ladies Masters på Royal Pines Resort på Gold Coast i Queensland, Australia plasserte Marianne Skarpnord på delt 34.-plass på den endelige resultatlisten.

Med tre runder på én under par og én på én over ble det -2 totalt for Marianne Skarnpnord, som holdt til delt 24.-plass, 14 slag bak vinneren Cheyenne Woods fra USA.

Søndag ble det tre birdier og to bogeyer. Og for tredje gang denne uken gikk hun av hull 1 med bogey. Hva er det med henne og dette hullet, egentlig?

— Ha, ha … tja si det. Det er i alle fall veldig irriterende, flirer Moss og Rygge-spilleren.

Og selv om sesongpremieren endte langt bak forventningene etter strålende resultater på trening, har hun ikke tenkt å endre noe før Women’s Australian Open.

— Nei, ingen ting spesielt. Neste uke (på Victoria-banen i Melbourne) er det en helt annen type bane, så jeg kan tenke meg at det blir mye putting fra utsiden av greenene, sier 27-åringen (som fyller 28 på tirsdag) til Golferen.no.

— Ellers blir det bare å prøve å gjøre alt annet bare litt bedre.

23 år gamle Cheyenne Woods fra Arizona, og niese til Tiger, tok sin første euroapatour-seier med -16, to slag foran den australske amatøren Minjee Lee.

Sørafrikanske Stacey Lee Bregman og svenske Camilla Lennarth delte tredjeplassen med -12.

Se også: Resultater fra Volvik RACV Ladies Masters


Runde 3:
Skarpnord under par, klatret 18 plasser

Marianne Skarpnord utnyttet moving day til å avansere fra delt 45.- til delt 27.-plass Volvik RACV Ladies Masters i Australia.

Til tross bogey på begge de to første hullene klarte Marianne Skarpnord å beholde konsentrasjonen og fighterviljen under tredjerunden på Royal Pines Resort i Queensland.

På de 16 neste hullene ble det fem birdier og to bogeyer for én under par, 72, for dagen.

— Ja, det var jo en litt småtung start, forteller Skarpnord til Golferen.no.

— Jeg slo egentlig fire halvdårlige slag på det første hullet, og så treputtet jeg fra sju meter på det neste.

— Og det var jo kjempeimponerende, sier hun, ikke uten en viss sarkasme.

— Men jeg tenkte bare at nå må jeg være tålmodig, for jeg kommer til å få mange birdiesjanser.

— Det var det jeg sa til meg selv, og det funker som regel bedre enn å bli stresset og forsøke å ta tilbake de to bogeyene, forklarer hun.

Moss og Rygge-spilleren er -1 også totalt, som plasserer henne på delt 27.-plass før siste runde søndag.

Cheyenne Woods fra USA leder på -12, ett slag foran sørafrikanske Stacey Lee Bregman.

Svenske Camilla Lennarth, som så sensasjonelt ledet etter første runde av fjorårets British Open, er beste skandinav på delt fjerdeplass med -9.


Runde 2:
Bare Skarpnord klarte cutten

Marianne Skarpnord, som måtte over par fredag, får spille alle fire rundene mens Caroline Martens må ta tidlig helg i Volvik RACV Ladies Masters.

For Marianne Skarpnord var det en dobbelbogey på hull 9, et par-5-hull på 450, som ødela dagen på Royal Pines Resort i Queensland.

Ytterligere en bogey, på hull 13, gjorde at birdiene på hullene 3 og 15 reduserte blødningen til én over par, 74, for dagen.

Dermed ligger Moss og Rygge-spilleren på delt 45.-plass med par før de to avsluttende rundene.

Caroline Martens hadde en virkelig tung dag med seks bogeyer, én dobbel og to birdier for seks over par, 79, for både dagen og totalt, og misset cut med tre slag.

Cheyenne Woods fra USA og sørafrikanske Stacey Lee Bregman leder på -10, ett slag foran veteranen Trish Johnson fra England.


Runde 1:
Begge de norske åpnet greit

Marianne Skarpnord startet sesongen på én under par, men er bare passe fornøyd etter to treputter. Caroline Martens følger ett slag etter i Volvik RACV Ladies Masters.

— Jeg spilte helt OK i dag, men treputtet hull 5 og 10, så det var jo veldig unødvendig og irriterende, forteller Marianne Skarpnord til Golferen.no etter åpningsrunden på Royal Pines Resort i Queensland.

Treputtene førte til bogey, og det kom også en bogey til på hull 1.

Birdier på hullene 5, 8, 12 og 13 reddet imidlertid dagen, og en score på én under par, 72.

— Jeg har spilt veldig bra på trening i Dubai og her tidligere i uken, så jeg hadde kanskje håpet på noe bedre.

— Men på den andre siden var dette den første turneringsrunden i år, så alt i alt synes jeg dette var helt OK, konkluderer Moss og Rygge-spilleren.

Martens i samme spor

Caroline Martens kom inn på par, 73, etter to hver av birdie og bogey.

For Haga-spilleren hadde åpningen i Australia mange fellestrekk med avslutningen i New Zealand forrige uke.

— Ja, det var en solid runde med masse bra, forteller hun til Golferen.no.

— Men puttene gikk dessverre ikke i i dag heller. Men det er nærmere og nærmere, så de sitter nok snart.

— Jeg er i alle fall ikke nervøs lenger, har bare masse god og positiv adrenalin. Jeg slo ballen kjempebra, og nær pinnen, så det var mye bra, oppsummerer Martens sin åpningsrunde.

Marianne Skarpnord ligger på delt 26.-plass med -1, Caroline Martens på delt 40.-plass med par. Turneringen ledes av amerikanerne Jessica Korda og Katie Burnett på -4, ett slag foran fem spillere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.