Elias Bertheussen gikk de siste 29 hullene av førstesteget i kvaliken til asiatouren på elleve under par. Dermed går trønderen videre til Q-School-finalen.
kanonavslutning-sendte-bertheussen-videre

KANONSPURT: Elleve under par på de siste 29 hullene av førstesteget til asiakvaliken sender Elias Bertheussen til Q-Scholl Final Stage på Imperial Lakeview Golf Club og Springfield Royal Golf Club i Hua Hin 12. til 15. februar.

Bare en enslig bogey, og det på det siste hullet, skjemte scorekortet til Elias Bertheussen på Imperial Lakeview Golf Club i Hua Hin i Thailand lørdag.

Ellers inneholdt trønderens scorekort sju birdier og resten par for seks under par, 66, for dagen og fire under par totalt.

Det ga delt ellevteplass, som holdt til en plass i Q-School-finalen 12. til 15. februar med god margin.

29 sterke hull

Bertheussen gikk fem under par på de siste elleve hullene fredag og altså seks under par på lørdagens 18 hull.

Det gir -11 på de 29 sist spilte hullene for trønderen, som var +7 etter de 43 første hullene i kvaliken. Men hva var det som utløste omslaget?

— Vanskelig å si helt. Jeg sluttet å gjøre dumme bogies, og begynte å sette de (innspillene, red.anm.) opp stiff isteden, forklarer Bertheussen til Golferen.no.

Også finalesteget vil bli spilt på Imperial Lakeview samt på Springfield Royal.

— Spilte den jo (i Q-School-finalen) i fjor, så vet litt hva det handler om ja, avslutter Bertheussen om Springfield Royal-banen, også den i Hua Hin.

De 40 beste, og like, i finalesteget får tourkortet for 2014.

Se også: Leaderboard fra Imperial Lakeview

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.