Travelers Championship stort fremskritt for Viktor

TTøff dag ravelers Tour Championship forbigåelse skritt nærmere tredje 68-runde tour-kortet Wyndham-mesterskapet kanonrunde strømmer inn

BESTE PLASSERING ETTER GJENÅPNINGEN: Viktor Hovland endte på delt ellevteplas si Travelers Championship i Connecticut. Foto: Ping

Etter to birdier og én eagle på de syv første hullene var Viktor Hovland virkelig inne i tetkampen på tredjeplass i Travelers Championship i Cromwell, Connecticut. Men da kan man ikke tillate seg dobbelbogey og bogey. SE VIDEO

Viktor kan nok likevel være fornøyd med delt ellevteplass med -13 til slutt. Det var opp én plassering fra starten av runden, og Travelers Championship ga hans desidert beste resultat etter gjenåpningen for to uker siden, der han har hatt henholdsvis delt 23.- og delt.- 21.-plass .

Travelers Championship

Til Europsport forteller Viktor at han slo mange bra slag, men at puttene ville bare ikke i (se hele intervjuet i videoen under):

— Jeg slo mange bra slag i dag.Misset en del putter men jeg hadde en veldig bra start hvor jeg var fire under etter syv. Men en dårlig treputt på hull 8 der jeg stanget litt ut. Men jeg var fortsatt i en veldig bra situasjon til å få til en ordentlig bra turnering. Men så ville puttene liksom ikke i, og jeg slo out of bounce på hull 13.

Viktor legger til at slagmessig var sisterunden noe av det bedre han har gjort på lenge. Men han fikk det bare ikke helt ut denne gangen. Han sa også også det var morsomt å være tilbake i turneringen der han hadde sin debut som profesjonell for ett år siden.

Med 13 under par var Miklagard-spilleren én av ni spillere som delte ellevteplassen. Dustin Johnson gikk til topps med -19, ett slag foran Kevin Streelman, som igjen var ett slag foran Will Gordon og lederen etter første rdeun, kanadieren Mackenzie Hughes.

Viktor skal også spille Rocket Mortgage Classic i Detroit, men er deretter utsikker på om han sår over den ene eller begge turneringene i Ohio deretter: JWorkday Charity Open og the Memorial Tournament.

Under: Se Viktor Hovland, og de andre spillernes, beste slag fra runde 4

Se også: Resultater fra Connecticut

Før Turneringen trakk fem spillere seg på grunn av situasjonen rundt Covid-19.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Mest lest

 • Aktuelle turneringer

  PGA Tour: Bermuda Championship med Kristoffer Ventura (29. oktober 1. november)

  European Tour: Cyprus Open med  Kristoffer Reitan (29. oktober 1. november)

  BlueGolf Tour: Savannah Open med  Andreas Halvorsen (27.- 29. oktober)

  College: East Lake Cup Match Play med Bård Skogen og Markus Braadlie (17. -28. oktober)

  College: East Lake Cup Stroke Play med Bård Skogen og Markus Braadlie (17. -28. oktober)

  College: UNG Fall Invitational med Magnus Randsted og Daniel Aas (26. -27. oktober)

  College: Carey Collegiate Fall Classic  med Alexandra Mudie (26. -27. oktober)

 • Golferen på YouTube

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Sorenso AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×