Dagen etter at hun havnet i vinnersirkelen med seier i Acores Ladies Open, i bare sin andre turnering som profesjonell, oppsummerer Tonje Daffinrud uken overfor Golferen.no. Og er både veldig glad og veldig fornøyd.
tonje-daffinrud-fortsatt-fortumlet

«SÅ» PUTTENE TRILLE I: Solid putting var nøkkelen til seieren i Acores Ladies Open, Tonje Daffinruds første profesjonelle turnering, og det bare i hennes andre turnering som profesjonell.

— Har vært litt hektisk her det siste døgnet. Det var generelt en veldig bra uke og jeg var veldig bevisst på slagene mine og hadde god kontroll på hvor missene eventuelt endte opp, forteller Tonje Daffinrud fra Asorene.

— Det gjorde at jeg kunne sette opp spilleplanen deretter, og følge den hele uken.

— Men det viktigste var nok puttingen min. Jeg var veldig selvsikker på greenene, og de fleste puttene gå i hullet før de faktisk gjorde det, sier hun fornøyd.

Varierende forhold siste dag

Hun forteller at på den siste runden var det ganske stor forskjell på banens første og siste ni hull.

— Det var tøffe vindforhold, raskere greener og vanskelige flaggplasseringer. Som gjorde at jeg aldri helt fant rytmen på front.

— Men jeg ga aldri opp, og visste at alt kunne skje på de siste ni. Jeg klarte å finne en bedre rytme på back, og satt en viktig parputt på hull 15, som ga meg moment til de tre siste hullene, sier Tonje om avslutningen med tre birdier på rad for seier med tre slags margin.

— Jeg skjønte at jeg måtte gjøre noen birdier for å ta det (seieren, red.anm.). Det er nok den beste avslutningen jeg noen gang har hatt! Og det føles helt fantastisk med seier!

Når går ferden videre til Kreta og Grecotel Amirandes Ladies torsdag til lørdag sammen med Rachel Raastad, sjettekvinne i turneringen på Asorene.

Les Også: Daffinrud tok første proffseier

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.