Tonje Daffinrud fortsatt fortumlet

Dagen etter at hun havnet i vinnersirkelen med seier i Acores Ladies Open, i bare sin andre turnering som profesjonell, oppsummerer Tonje Daffinrud uken overfor Golferen.no. Og er både veldig glad og veldig fornøyd.

tonje-daffinrud-fortsatt-fortumlet


«SÅ» PUTTENE TRILLE I: Solid putting var nøkkelen til seieren i Acores Ladies Open, Tonje Daffinruds første profesjonelle turnering, og det bare i hennes andre turnering som profesjonell.

— Har vært litt hektisk her det siste døgnet. Det var generelt en veldig bra uke og jeg var veldig bevisst på slagene mine og hadde god kontroll på hvor missene eventuelt endte opp, forteller Tonje Daffinrud fra Asorene.

— Det gjorde at jeg kunne sette opp spilleplanen deretter, og følge den hele uken.

— Men det viktigste var nok puttingen min. Jeg var veldig selvsikker på greenene, og de fleste puttene gå i hullet før de faktisk gjorde det, sier hun fornøyd.

Varierende forhold siste dag

Hun forteller at på den siste runden var det ganske stor forskjell på banens første og siste ni hull.

— Det var tøffe vindforhold, raskere greener og vanskelige flaggplasseringer. Som gjorde at jeg aldri helt fant rytmen på front.

— Men jeg ga aldri opp, og visste at alt kunne skje på de siste ni. Jeg klarte å finne en bedre rytme på back, og satt en viktig parputt på hull 15, som ga meg moment til de tre siste hullene, sier Tonje om avslutningen med tre birdier på rad for seier med tre slags margin.

— Jeg skjønte at jeg måtte gjøre noen birdier for å ta det (seieren, red.anm.). Det er nok den beste avslutningen jeg noen gang har hatt! Og det føles helt fantastisk med seier!

Når går ferden videre til Kreta og Grecotel Amirandes Ladies torsdag til lørdag sammen med Rachel Raastad, sjettekvinne i turneringen på Asorene.

Les Også: Daffinrud tok første proffseier

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: PGA Championship  med Viktor Hovland (19. – 22. mai)

  Korn Ferry Tour: AdventHealth Championship  (19. – 22. mai)

  Challenge Tour: Challenge de España  med Kristoffer Reitan og Kristian Krogh (19. – 22. mai)

  Nordic League: Stora Hotellet Fjällbacka Open  med Axel A. Berner Einan, Mats Heien, , Martin Ulseth,Mikkel Antonsen, Elias Bertheussen, Sebastian Eidsæther Syhr, Jarand Arnøy, Jørgen Winther, Sander Andreassen og Sander Blikom Hagen, og  (18. – 2o. mai)

  Ladies European Tour:Jabra Ladies Open med Marianne Skarpnord, Maiken Bing Paulsen, Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland (19. – 21 mai)

  LET Access Series: PGA Championship Trelleborg med  Julie Boysen Hillestad, Stina Resen, Celine Karlung,  , Tina Mazarino og Dorthea Fobrigd  (19. – 21. mai)

  Epson Tour IOA Golf Classic  med Celine Borge (20. – 22. mai)

  Junior Srixon Tour 3 Holtsmark GK   21. – 22. mai)

  Para:  Para Norgescup #1 Nøtterøy Golfklubb  22. mai)

  College:  NCCA Columbus Regional med Markus Wilhelmsen og Mats Ege (16.-18. mai)

  College:  NAIA Men’s Golf Championship med akob Stavang Stbhaug og Alexander Idland (17.-20. mai)

  College:  : NCAA Women’s Championship med Emilie Øverås (20.-25. mai)

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×