Lørdag 27. og søndag 28. februar åpner Custom Golf dørene for utstyrstesting. Lørdag 5. og søndag 6. mars er Fornebu Indoor Golf arena for sin årvisse demodag.

Først ute i Oslo er altså Custom Golf, der dørene er åpne fra klokken 10 til 14 lørdag 27. og søndag 28.

Programmet deles slik at customfittere fra Callaway, Nike, Titleist og Srixon/Cleveland er på plass lørdag, tilsvarende gjeng fra TaylorMade, Cobra, Ping og Mizuno på søndag, forteller senterleder Simon Fulland.

— Det blir puttekonkurranse der Bettinardi stiller med putter i førstepremie. Alt i butikk, og alt som bestilles på demodagen, har 10 prosent rabatt. I tillegg blir det en del meget gode priser på fjorårsmodeller og eldre demoer, lover Fulland.

Klokken 10 til 18 på Fornebu

Helgen etter, altså 5. og 6. mars, vil utstyrsinteresserte finne stort det samme innholdet i innendørssenteret på Fornebu, forteller sjef for Golfshopen.no, Petter Rygg.

Det blir tiende utgave av Fornebu-messe i mars, men første gang med Golfshopen som arrangør. Og det blir mye moro, lover Rygg.

—Her blir det mulighet til å ta og føle på det siste av golfutstyr, og få det tilpasset av de beste fitterne fra de forskjellige merkene. Aller kommer! sier Rygg, og ramser opp:

— Callaway, Ping, TaylorMade, Cobra, Srixon, Titleist, Odyssey, Scotty Cameron, BigMax, Bushnell, Ecco og FootJoy.

Også på Fornebu blir det 10 prosent rabatt på  alle nyheter. Dessuten lover Petter Rygg 50 til 80 rabatt på en mengde varer.

— Kun denne helgen! legger han til.

Les mer om messene i Oslo

Custom Golf hjemmeside

Golfshopen hjemmeside

Demo i flere byer

Det er ikke bare i Oslo-området demodager står i fokus. I Grenlands-regionen arrangerer Golfbutikken demo med Nike og Callaway onsdag 24. februar fra klokken 13 til 18 hos Golfsim på Klosterøya i Skien.

Bergen Golfsenter kjører superduper-demo fredag 11. og lørdag 12. mars med Nike, Callaway, TaylorMade, Ping, Cobra og Titleist på plass.

Vet du om andre innendørsdemoer fram til påske? Bruk kommentarfeltet under, send oss en epost på tips@golferen.no, eller logg deg inn på Golferens Facebook-side, og legg igjen en beskjed der.

EN TRADISJON: Den første golfmessen på Fornebu gikk av stabelen i 2007. Foto: Jan E. Espelid
EN TRADISJON: Den første golfmessen på Fornebu gikk av stabelen i 2007. Foto: Jan E. Espelid