De norske spredd på tourer verden over denne helgen

DEBUT PÅ PTLA-TOUREN: Andreas Halvorsen debuterer på den latinamerikanske touren i Colombia Open denne helgen. Foto: Morten Rakke Photography

Daffinrud, Skarpnord og Martens viser seg fram i Australia, Tutta er i Thailand mens Andreas Halvorsen debuterer på PGA Latino Amerika. SE VIDEO.

Turneringshelgen byr på nordmenn i gang på de beste tourene på tre kontinenter. I Australia spilles RACV Ladies Masters i på østkysten, med Tonje Daffinrud, Marianne Skarpnord og Caroline Martens i feltet.

Turneringen er den siste på europatourens oceania-sving, og er en samarbeidsturnering mellom Ladies European Tour og LPG Australia.

I den forbindelse har den australske stjernespilleren Stacey Keating laget en video, der hun intervjuer et knippe utvalgte profiler i turneringsserien. Blant dem alle de tre norske, se videoen under.

Tonje Daffinrud starter første runde klokken 22.25 onsdag kveld norsk tid, Marianne Skarpnord klokken 3.05 og Caroline Martens klokken 3.35 torsdag morgen.

Se også: Livescoring fra Australia

Artikkelen fortsetter under videoen

I fin form før debut på Sør-Amerika-touren

I Colombia, på den andre siden av Stillehavet,  er Andreas Halvorsen klar for sin debut på PTLA, PGAs latinamerika-tour.

Han stod for en kjempeprestasjon da han i januar kom på femteplass i Q-School til, og torsdag klokken 11.30 lokal tid slår han ut for første gang på rekrutterings-touren til PGA.

Les også: Se, en nordmann med Q-School suksess

— Alt er bra med formen. Jeg spilte ni hull i ettermiddag, og det er en morsom og strategisk bane, sa Halvorsen til Golferen sent tirsdag kveld.

Club Campestre de Medellin i Colombia ligger 2100 meter over havet, og ballen cirka 12 prosent lenger, mener han.

— Det kommer mye an på ballbanen hvor mye kortere slaget spilles. Så kontroll på ballbanen har mer å si denne uken en den vanligvis har, sier Larvik-spilleren. Og forteller at han skal spille banens siste ni hull onsdag.

— Som jeg også skal starte på klokken 11.30 (17.30 norsk tid) torsdag. Jeg ser frem til å spille en turnering igjen. Jeg har hatt en god treningsperiode, så får vi se om tiden har blitt brukt fornuftig. Banen spilles ikke så lang  så det er å vente seg lave scorer, avslutter 19-åringen.

Se også: Livescoring fra Colmbia

Tutta i Thailand

I Chonburi spiller Suzann Pettersen LPGA Thailand, der hun starter klokken 5.39 torsdag morgen i gruppe med Ai Myiazato og Yani Tseng, som helt klar blir feltets publikumsball de første to dagene.

Se også: Livescoring fra Thailand

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: Charles Schwab Challenge  med Viktor Hovland (26. – 29. mai)

  Korn Ferry Tour: NV5 Invitational presented by Old National Bank  med Kristoffer Ventura  (26. – 29. mai)

  PGA Tour Latinamerica:  Jalisco Open GDL  med Andreas Halvorsen  (26. – 29. mai)

  DP World Tour: Dutch Open  med Espen Kofstad (26. – 29. mai)

  Nordic League: Moss & Rygge Open  med mange nrodmenn og  (26. – 28. mai)

  Ladies European Tour:Belgium Ladies Open med Marianne Skarpnord,  Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland  (27.- – 29 mai)

  Epson Tour Innova Mission Inn Resort And Club Championship med Celine Borge ( 27. – 29. mai)

   

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×