Titleist kommer med en ny ball de hevder er ledende i sitt segment. både når det gjelder ballhastighet og kontroll på og rundt greenene.

Titleist sin nyutviklede Tour Speed-ball skal det ha tatt selskapet flere år å utvikle. Nå er modellen klar for å innta Europa.

Den flerdelte ballen har, som den første ballen utenfor premium-segmentet, fått et termoplastisk urethan-skall. I følge pressemeldingen skal det gi oss hverdagsgolfere golfballen med høyest ballhastighet, og som presterer best i sitt segment.

Titleist plasserer Tour Speed i en kategori like under sine egne toppmodeller, ProV1, ProV1x og AVX . Den skal gi lengre slag enn de tre nevnte, uten at det i særlig grad skal gå på bekostning av følelse og kontroll på innspill og rundt greenene.

Disse egenskapene skal komme fram takket være en ny kjerne, den nye termoplasten i skallet samt et nytt dimpel-mønster, som skal gi en mer penetrerende ballbane.

TItleist Tour Speed kommer i de nordiske butikkene torsdag 11. september, til en anbefalt utpris på 449 kroner pr dusin.

Les mer: Titleist nettside

Tour Speed
Titleist Tour Speed har ny kjernekonstruksjon, nytt dimpel-mønster og nytt, termoplastisk skall.