Forbedret design leverer langdistanse, økt greenside-spinn og ultramykt følelse ved hvert slag.
Den nye Titleist TruFeel, neste generasjon av den mykeste Titleist-golfballen, er designet for å gi langdistanse og økt greenside-spinn og kontroll – med en ultramyk følelse ved hvert slag – gjennom avanserte kjerne- og dekkteknologier:

  • Ny TruTouch-kjerne kombinerer langdistanse og raske ballhastigheter med en veldig myk følelse fra kølleflaten.
  • Mykere 3.0 TruFlex-deksel gir økt greenside-spinn for mer kortspillkontroll.
  • TruFit-aerodynamikk gir golfspillere en penetrerende, lav ballbane og langdistanse fra et unikt, sfærisk flislagt 376 tetrahedral dimple-design.

“TruFeel har alltid vært en veldig myk og veldig lang golfball, og det er viktige ytelsesattributter for TruFeel-spilleren,” sa Jeremy Stone, visepresident for Titleist Golf Ball Marketing. “Med den nyeste generasjonen av TruFeel, vil golfspillere oppdage en enda bedre ytende golfball som opprettholder sin følelse og profil sammen med ball-til-ball-kvaliteten og konsistensen forventet fra hver Titleist-modell.”

Nytt med TruFeel er et tykkere, mykere 3.0 TruFlex-deksel som øker greenside-spinnen, mens det arbeider i kombinasjon med en ny, reformulert TruTouch-kjerne for å gi langdistanse med Titleists mykeste følelse.

På tvers av hele Titleist golfballfamilien, har hver golfballmodell sitt eget unike dimple-mønster for å optimalisere aerodynamikk og flukt for sin respektive konstruksjon. TruFeels 376 tetrahedral dimple-mønster leverer den penetrerende flukten og totaldistansen som TruFeel-spillere stoler på.

“Med nye TruFeel, var målet vårt å beholde det folk elsker med produktet og levere enda mer ytelse i kortspillet,” sa Mike Madson, visepresident for Titleist Golf Ball R&D. “Det mykere, tykkere dekselet kommer til å gi golfspillere litt mer greenside-spinn og ytelse. Den reformulerte kjernen gir spillerne langdistanse og myk følelse. Og med TruFeel som et Titleist-produkt, får det samme fokus og oppmerksomhet fra et produksjonsstandpunkt som hver annen ball i vårt utvalg. TruFeel nyter en lojal følge på grunn av sin kvalitet, konsistens og kontinuerlige forbedring.”

Hver TruFeel-golfball er laget av Titleist-ansatte ved Titleist-eide og -drevne Ball Plant 2 i North Dartmouth, Mass., noe som sikrer konsistens i ytelse, kvalitet og følelse.

TILGJENGELIGHET OG PRIS: Nye TruFeel-golfballer (Hvit) vil være tilgjengelige i golfbutikker over hele verden den 24. januar 2024. Gul TruFeel vil være tilgjengelig 1. mars 2024 med Matte Rød tilgjengelig 15. mai 2024. | Veiledende utsalgspris: 349 NOK per dusin.