Golfjournalist Claire Rogers rapporterer fra Golf.com om det siste fra U.S Open tirsdag 11. juni, spesielt fokus på Tiger Woods og hans sønn, Charlie Woods. Tre golfere, Max Homa, Tiger Woods og Min Woo Lee, startet dagen tidlig på Pinehurst No. 2. Til en fans glede, sluttet Min Woo Lee seg til gruppen klokken 07:29. Gruppen spilte bare ni hull den dagen.

Tiger Woods så komfortabel ut i løpet av dagen, og det var ingen merkbar halting. Hans sønn, Charlie, var synlig til stede, og var med i noen av hullene. Han ble observert å være sosial med Min Woo Lee, som har en betydelig tilstedeværelse på sosiale medier.

Det mest bemerkelsesverdige var det tette forholdet mellom Tiger og hans sønn, Charlie, som han beskriver som en verdifull bidragsyter til analysen av hans spill. Tiger uttrykte sin tillit til Charlies innsikt i hans sving og spill, og beskrev det som en fantastisk opplevelse for dem begge.

Denne rapporten avdekket også en humoristisk side av Tiger Woods som en typisk ‘pappa til tenåring’ som innrømmet uklarhet rundt det sosiale mediet, TikTok.

Kilde: Golf.com

​Les hele saken på: Read More