I oppkjøringen til U.S. Open, har USGA (United States Golf Association) hedret den avdøde golfspilleren Grayson Murray ved å plassere en plakett på skapet der han skulle ha lagret utstyret sitt under turneringen på Pinehurst, North Carolina. Murray, en 30 år gammel profesjonell golfspiller, døde i slutten av mai. Det er blitt kjent at Murray tok sitt eget liv. Plaketten hadde en setning som oppfordret alle til å hedre minnet av Murray ved å være snille mot hverandre. Den bittersøte gesten ble avdekket via sosiale medier på morgenen den 11. juni, og det innebærer bare en liten del av de mange hyllestene som har fulgt etter Murrays død.

For eksempel, på Korn Ferry Tour, bare en dag etter kunngjøringen av Murrays død, tok Harry Higgs seg tid. I seierstalen sin, begynte Higgs med å dele sin dype sorg over tapet av sin medspiller. Samtidig utfordret han alle til å spre godhet og spre positivitet ved å si noe fint til både kjente og fremmede.

I tillegg, under den kanadiske Open, skrev Akshay Bhatia, en tidligere venn, “G $” på håndleddet sitt som en hyllest til Murray. Bhatia nevnte også at han spiller hver runde for ham.

Under forrige ukes minneturnering kom enda flere hyllester til Murray. Flere spillere og tjenestemenn fra touren samlet seg i klubbens minnepark for å dele minner om Murray både som spiller og person.

Denne nyheten ble først rapportert av Golf.

​Les hele saken på: Read More