Brev til Tiger Woods da han fortsatt var ung og ukjent har dukket opp på nettet. Les hva som ble skrevet til ham før han ble den stjernen han er i dag.
tiger-woods-brev-fra-augusta-og-stanford-

GRATULERER OG BERØMMER TIGER: Augusta Nationals styreleder gratulerte Tiger Woods etter verdensenerens første opptreden i The Masters i 1995.

tiger-woods-brev-fra-augusta-og-stanford-

VILLE HA TIGER PÅ LAGET: Allerede som 13-åring mottok Woods brev fra Stanford-universitetet om at de gjerne ville ha ham som collegespiller når den tid kom.

tiger-woods-brev-fra-augusta-og-stanford-

DEBUTERTE SOM 19-ÅRING: Erfaringen Tiger Woods gjorde som 19-år gammel debutant i The Masters 1995 må ha kommet godt med. To år etter spilte han sin første Masters-turnering som profesjonell, og vant med 12 slag.

Det eldste av de to brevene, som er en del av en utstilling i Nikes hovedkvarter i Oregon, er et brev fra Stanford-universitetet til den da 13 år gamle Tiger Woods i 1989.

Brevet fra Stanford er skrevet av universitetets golfcoach Wally Goodwin, som forteller at han er blitt tipset om Woods som potensiell collegespiler av proen ved Yorba Linda Country Club i California.

Barrows skriver at det aldri er for tidlig å planlegge college-karrieren, og gir også Woods en del generelle råd om utdannelse og jobb.

Stanford-coachens brev må tydeligvis ha gjort inntrykk på Tiger, som fem år ble innskrevet ved California-universitetet.

«Hils din far!»

Tiger Woods fikk plass i sitt første Masters på Augusta National i 1995 som amatør, der 19-åringen klarte cutten og ble delt 41.

Etter turneringen sendte styreleder Jack Stephens i Augusta National et brev til Woods, via Kyle Porter CBS Sports.

Stephens skriver at han på vegne av medlemmene vil takke Tiger både som beste amatør og for måten han oppførte seg på både på og utenfor banen. Brevet avsluttes med en hilsen til Woods far.

Takk til Sportress of Blogitude som fant fram til saken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.