TaylorMade lanserer M2-jernkøller

TaylorMade lanserer

NYE JERNKØLLER: TaylotMades nye M2-jernkøller kommer i salg 19. februar, og selskapet lover i PR-materiellet en kølle som kombinerer lengde og følelse med spilleforbedrende egenskaper. Foto: TaylorMade

TaylorMade er ikke snaue når de lover mer lengde og høy ballbane, og dessuten bedre lyd og mer følelse i treffet.

I pressemeldingen i forbindelse med at TaylorMade lanserer M2-jernene hevder selskapet at køllene virkeliggjør deres streben etter å kunne gi golfere maksimal lengde og spillbarhet.

Målgruppen er golfere som har fordel av jernkøller som prioriterer lengde og ballbane i kombinasjon med følelse og spillbarhet.

Tar lengde til nye høyder

Det nye overgangsstykket, hoselen, gjør at slagflaten står noen grader offset, som er en av årsakene til at ballbanen blir høyere. I tillegg hjelper den nye designen av overgangsstykket til  å frigjøre vekt, som i stedet plasseres lavt og lenger bak i køllehodet.

Selskapets Speed Pocket-teknologi er en velkjent ingrediens i de fleste av TaylorMades køller beregnet på oss hakkende golfere, og er selvfølgelig også med i nye M2.

M2 kommer i salg fra 19. februar, og prisen oppgis til 7499 kroner med stålskaft og 8999 kroner med grafitt for et sett md sju køller, fra 4-jern til sandwedge.

Se mer: TaylorMade hjemmeside

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Mest lest

 • Aktuelle turneringer

  PGA Tour: Mayakoba Golf Classic med Viktor Hovland og Kristoffer Ventura  (14. – 17. november)
  PGA Tour Latinoamerica: 114 VISA Open de Argentina presentado por Macro med Andreas Halvorsen  (14. – 17. november)
  European Tour: Nedbank Challenge hosted by Gary Player  (14. – 17. november)
  European Tour Q-School: Final Stage Lumine Golf  med Jarand Arnøy, Kristoffer Reitan og Eirik Tage Johansen  (t5. – 20. november)

 • Youtube

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Marked

  Margaret Kallevig

  +47 907 58 101

  margaret@papaya.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Sorenso AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.