Det amerikanske kølleselskapet kommer ut i butikkene med to nye modeller i sin P700-Serie, som har fått modellbetegnelsene P790 og P730.

De  nye jernkøllene fra TaylorMade ser ut som, og føles som, smidde køller. Men skal samtidig gi de ekstra meterne lengde som spilleforbedrende køller gir.

P790  blir hovedmodellen blant de to nyskapningene, der TaylorMade-ingeniørene har forsøkt å gi den maksimal slaglengde uten at det skal gå på bekostning av følelsen. Som er noe som lett kan skje med spilleforbedrende golfkøller.

Tynn topplinje på TaylorMade P790

Tynn topplinje samt veldig lite offset tiltaler gode spillere. Her har TaylorMade i tillegg fylt hulrom i bladet med et skum de har gitt navnet «SpeedFoam Technology».

Det skal gi høyere ballhastighet ut fra køllebladet uten at det går på bekostning av lyden og følelsen.

P790 er ute i golfbutikkene fra midt i oktober, og TaylorMade oppgir prisen til kroner 11.899 for sju køller.

TaylorMade
TaylorMade P790

 

Også ny proffmodell fra TaylorMade

En måneds tid etter lanseringen av P790 kommer TaylorMade også med P730-modellen.

Serien etterfølger deres Tour Prefered MB-modell fra 2014. Som fortsatt er populær på touren og blant andre gode spillere.

Justin Rose og Dustin Johnson har vært involvert i utviklingen av P730. Det blant annet medvirket til at køllen har fått en anelse mindre hode. Både Johnson og Rose samt Rory McIlroy spiller nå på touren med en prototype av P730.

Modellen skal være tilgjengelig i butikkene fra midt i november, til samme pris som for P790, altså 11.899 kroner for sju jern.

TaylorMade

Les mer: Selskapets hjemmeside