Eirik Tage Johansen hadde den beste norske plasseringen blant proffene i helgen med femteplass. Også Rachel Raastad og Marianne Skarpnord kan si seg fornøyd med tourhelgen.

Eirik Tage Johansen var i teten med -6, ett slag foran feltet, før siste runde av Nordic League-turneringen Isaberg Open.

En sisterunde på to over par, 74, ga imidlertid siddisen et fall til delt fjerdeplass, tre slag etter vinneren Anton Wejshag fra Sverige.

Kristian Krogh Johannessen fra Drammen kom på delt 16.-plass med par. På rankingen ligger Johansen på fjerdeplass og Johannessen på 13. Christian Aronsen er på 18.-plass.

Se også:
Resultater fra Isaberg Open
Nordic League-rankingen

Skarpnord spilte seg opp

Marianne Skarpnord forsvarte de norske fargene i Tsjekkia, der europaturneringen Pilsen Golf Masters ble spilt fredag til søndag.

Moss og Rygge-spilleren hadde en turnering der hun spilte litt bedre dag for dag. Før siste runde var hun på delt 30.-plass med -2 etter 71-69.

Avslutningen på fire under par, 67, sendte henne opp til delt 17.-plass, sju slag bak Hannah Burke fra England. Nicole Broch Larsen fra Danmark ble nummer to på -12.

Plasseringen var verdt 33.000 kroner for Skarpnord, og førte henne til 12.-plass på europetourrankingen.

Her ligger for øvrig Suzann Pettersen (som søndag ble tatt ut til Solheim Cup, se egen sak her) på andreplass. Caroline Martens er nummer 56, og skadete Tonje Daffinrud nummer 64.

Se også:
Resultater fra Pilsen
LET Order of Merit

Raastad på tolvteplass

Rachel Raastad fikk en fin oppkjøring til LET Acess-turneringen Larvik Ladies Masters, som starter tirsdag, med delt 12.-plass med +6 i Norrporten Ladies Open.

Det brakte Kjekstad spilleren til 26.-plass på rankingen, som ledes av ukens vinner, Olivia Gowen fra Tyskland.

Mariell Bruun (+8) og Cecilie Lundgreen (+9) var også med i Norrporten Ladies Open, men misset cutten.