De fleste av våre collegespillere er i gang igjen etter en lang korona-pause. Så langt i 2021 har toppresultatene glimret med sitt fravær. Mens junioren Mikkel Antonsen i Spania kunne glede seg over sin andre glimrende turnering på rad.

Etter det Golferen har klart å finne ut av har nordmenn vært i sving i åtte collegeturneringer i USA siste uke. Junioren Mikkel Antonsen fra Drøbak GK er den eneste blant våre amatører i Europa vi har funnet på internasjonale resultatlister i uken som har gått.

Campeonato de Barcelona Individuale med Mikkel Antonsen

Turneringen ble spilt på den berømte El Prat-banen i Barcelona i Spania i helgen. Campeonato de Barcelona Individuale med Mikkel Antonsen langt framme i feltet.

18-åringen viste at syvendeplassen på Mallorca forrige uke ikke var noen tilfeldighet, og innfridde forventningene med delt andreplass i det 46 mann sterke feltet.

Collegeresultatene

Raines Company Intercollegiate med Casper Kennedy

Frances Marrion-studenten Casper Kennedy tok delt 28.-plass med +2 etter 71-69-78, som var 17 slag bak vinneren.

Texas State Invitational  med Rikke Nordvik og Live Hope

UTSA-studenene Rikke Nordvik og Live Hope henholdsvis ble delt 66 med +23 og delt 71 med +25. Turneringen ble vunnet på -15.

Valley Invitational  med Tomine Bjerkelo

Tomine Bkerkelo fra Colorado State-universitetet kom på delt 38.-plass med +26, som vae 23 slag bak vinneren, Brittany Shin, fra CSU Fullerton.

Lady Bison Bay Point Classic  med Katrine og Elisabeth Tønnesen

Søstrene Elisabeth og Katrine Tønnesen ble henholdsvis delt 24 med +19 og delt 42 med +29. Sawarin Jordin fra USC Upstate vant på +6.

Florida Gators Invitational  med William Buhl

Arkansas-spiller William Buhl ble delt 71.-mann med +3. Seieren på -11 ble delt mellom Rocky Castillo fra Florida og Trent Phillips fra Georgia.

Kiawah Invitational  med Herman Wibe Sekne og Sander Akeren og Moon Golf Invitational  med Emilie Øverås. Renate Grimstad og Franziscka Sliper

Begge turneringene avsluttes tirsdag 16. februar.