Sun Mountain H2NO holder tett

LANGTIDSTESTET: Golferen.no har testet Sun Mountain H2NO Staff Cart Bag gjennom fem måneder under en rekke forskjellige forhold. Foto: Jan E. Espelid

Hvilken perfekt sommer det har vært for test av vanntett golfbag! Sun Mountains vanntette bager, H2NO, består av en rekke modeller. Vi testet trallebagen i fem måneder.

Jeg må medgi at jeg på forhånd lurte en smule på om en bag virkelig kunne være så vanntett som produsent Sun Mountain hevder når det gjelder deres H2NO-serie.

Etter fem måneder uten regntrekk i bagen er det imidlertid ingen tvil; testbagen Sun Mountain H2NO Staff Cart Bag er faktisk vanntett.

På forhånd var jeg mest skeptisk til om lommene ville kunne holde regnet ute. Å gjøre en glidelås vanntett er, forståelig nok, en utfordring. Men også på det området holder Sun Mountain-bagen tett.

Begge veier

Nå skal det innrømmes at jeg ikke lenger er noen utpreget allværsgolfer, og har ikke vært ute med H2NO-bagen og gått 18 hull i det aller verste uværet.

En av mine siste testrunder spilte jeg sammen med en utenlandsk kollega, hvis publikasjon også hadde hatt en test av H2NO. Jeg nevnte for ham at jeg ikke hadde fått testet bagen under de mest ekstreme værforholdene.

— Det er ikke noe problem. Den er like vanntett begge veier. Så det er bare å fylle den med vann, forklarte han.

En test hjemme i dusjen etterpå bekreftet det. Jeg fylte lommene med vann, og lot bagen stå. Den forble tørr på utsiden.

Den anbefalte prisen på H2NO Staff Cart Bag var i juni 2599 kroner. Til neste sesong gjør prisene et solid byks. Etterfølgeren til vår testbag, H2NO Lite Cart Bag, får en anbefalt utpris på 3399 kroner.

— Med økte kostnader i forbindelse med produksjon og en U.S. dollar som har gått fullstendig av hengslene, så vil den ende der, bekrefter salgssjef Fredrik Lind hos importøren Chrisco.

Det vil nok være den mest kostbare bagen på markedet. Men det har Sun Mountain alltid vært. De har også vært de bagene som går først ut av butikk, da de er overlegne hva gjelder kvalitet, vekt og design, mener Lind.

Distributør: Chrisco

Videoen under viser en uortodoks, men ganske interessant, test det amerikanske nettstedet Plugged In Golf gjorde av Sun Mountain H2NO.

 

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 • PGA Tour: Memorial Tournament med Viktor Hovland ( 1. - 4.juni)

  Korn Ferry Tour: UNC Health Championship presented by STITCH med Ktistoffer Ventura ( 1. - 4.juni)

  DP World Tour: Porsche European Open med Kristian Krogh Johannessen ( 1 .- 4.juni)


  Challenge Tour:
  D Real Czech Challenge med Jarand Arnøy og Elias Bertheussen ( 1. - 4.juni)

  LET: HelsingborgOpen : med Silje Torvund Ohma (a), Maiken Bing Paulsen, Madelene Stavnar, Marianne Skarpnord, Renate Grimstad og Maiken Bing Palsen og Karoline Lund ( 2. -4. juni)

  LPGA: LMizhuho Americas Open ( 1. - 4.juni)

  lNordic League : Gamle Fredrikstad Open med 38 nordmenn ( (23 -28.mai )


 • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.