Støtt klubben, betal kontingenten i tide

Foto: Margaret Kallevig

Det ser dårlig ut med lovlig golf på norske golfbaner de nærmeste ukene, og kanskje månedene. Og uten inntektsbringende aktivitet kan det bli en mørk vårsesong. Men det er nettopp i slike tunge tider at det er viktig at medlemmene støtter opp om klubben sin.

Koronaviruset har satt en stopper for golf både på din og på min og på andre golferes hjemmebaner, i alle fall til over påske.

Men uansett krise, er golfklubben din avhengig av inntekter. Og medlemmenes kontingent er, for de alle fleste klubbene, den største og viktigste inntektskilden.

Svært mange av landets golfklubber har forfall på årskontingenten rundt disse tider. Tider som faller sammen med at koronaviruset for alvor viser tenner. Og så til de grader gir oss et signal om at vårt dagligliv har endret seg.

Umulig å spå

Hvordan verden vil se ut om seks måneders tid er det selvfølgelig umulig å spå noe som helst om. Men vi må alle innse at også golfen skal gjennom en tøff reise innen alt er tilbake til de «normale» tidene vi levde i bare for et par uker siden.

I den nære fortid, som nå virker så lenge siden, var golf på TV og forventninger og håp om at Viktor Hovland skulle få være med å briljere i The Masters, det vi var mest opptatt av.

Men nå gjelder ingen av delene. Og må vi bare innse at vi står midt oppi en nødvendig, forlenget og høyst ufrivillig golfpause.

Der det viktigste spørsmålet ikke er når vi får spilt golf, men om våre golfklubber har økonomisk ryggrad til å bære de finansielle utfordringene vi står overfor.

Som i klartekst betyr følgende: Om du har økonomisk mulighet til det: Betal kontingenten til klubben senest ved forfall. Og det selv om du akkurat nå, og den nærmeste tiden framover, ikke får bruke de fasilitetene du har rett på som medlem.

Det er fullt forståelig at i denne krisen må hver og en prioritere på den måten som i størst mulig grad gavner dagliglivets utfordringer for seg selv og familien.

Politikerne snakker om hvor viktig det er med en stor dugnad, som kan lose oss gjennom prøvelsene.

Som er nettopp det som det hele handler om. På godt og på vondt.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour:  Travelers Championship   (23. -26. juni)

  Korn Ferry Tour:  Live and Work in Maine Open  med Kristoffer Ventura (23. -26. juni)

  PGA Tour LatinoAmerica:  Bupa Tour Championship  med Andreas Halvorsen (23. -26. juni)

   DP World Tour: BMW International Open med Espen Kofstad  (23. -26. juni)

  Challenge Tour:  Blot Open de Bretagne  med Elias Bertheussen og Jarand Arnøy (23. -26. juni)

  Euro Pro Tour:  The Bendac Championship  med ;ikkel Antonsen (22. -24. juni)

  Ladies European Tour: : Czech Ladies Open  med Maiken Bing Paulsen, Madelene Stavnar og Michelle Forslan ((24. -26. juni)

  LET Acess Seris: Golfvlandern Letas Trophy med Tina Mazaarino, Dorthea Forbrigd Julie Boysen Hillestad,   , Stina Resen og Celine Karlung  (23. -25. juni)

  Nordic League: UNICEF Championship  med tre nordmenn ( 22. -24. juni)

  LPGA:KPMG Women’s PGAChampionship   (23. -26 juni)

  Epson Tour: Iskabd Resort ChampionshipLPGA  med Celine Borge (24. -26 juni)

  Amatør: Jr NM Match Oppegård  19. -21. juni)

  Amatør: European Amateur Championship  med Bård Bjørnevik Skogen, Carl Didrik Meen Fosaas, Rune Bøkeid, Michael Alexander Mjaaseth og Mats Ege 22. -25. juni)

  Amatør: The Women’s Amateur Championship  med Vilde Marie Nystrøm, Anna Cathrine Krekling, Celine Brovold Sanne, Silje Torvund Ohma og Emilie Øverås 20. -25. juni)

  Junior: Icelandic Junior Midnight Challenge  med Johannes Sebastian Forsenius Larsen 26. -29. juni)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×