Europa-turneringen Made in Denmark utsettes

FORSØKER Å FINNE NY DATO: Made in Denmark-turneringen på Himmerland Golf & Spa Resort, som skulle spilles 21.-24. mai, er utsatt. Foto: Made in Denmark

Made in Denmark var planlagt å spilles 21. til 24. mai på Himmerland Golf & Spa Resort. Nå har turneringens ledelse, sammen med PGA European Tour, bestemt seg for å turneringen ,og vil i tiden fremover forsøke å en ny dato, skriver de i en pressemelding.

I pressemeldingen uttrykker promotor for Made in Denmark, Flemming Astrup, bekymring for spredningen av koronaviruset. Men sier også at arrangørene ser fram til å eventuelt kunne ønske spillere og publikum velkommen til en bane, som senere på året vil være i enda bedre stand enn den er i mai:

— Vi mener at den beste beslutninger er å utsette begivneheten. Vi vil, så snart det er mulig, sammen med europaturen finne en ny dato for Made in Denmark … Det er fortsatt for tidligt å si når, men både vi og Himmerland Golf & Spa Resort ser fram til å presentere en fantastisk bane og turnering for spillere og fans så snart vi har kommet oss på den riktige siden av denne uheldige situasjonen.

Arrangørene lover at alle som har kjøpt billett til den opprinnelige turneringen i mai får pengene igjen. Har du kjøpt billett vil du i løpet av kort tid motta en e-post med informasjon om tilbakebetalingen.

Opplever du problemer, eller pengene ikke er returnert innen tre til fire arbeidsdager, kan du ta kontakt på e-post billet@madeindenmarkgolf.dk, skriver Made in Denmark i ytterligere en pressemelding. 

Europatouren håper å være i gang igjen i mai

Keith Pelley, administrerende direktør i European Tour, sier i en kommentar at touren håper å kunne gjenoppta virksomheten med europaturneringen i Irland i mai.

Han understreker at folkehelse og sikkerhet er tourens absolutte prioritet. Men legger til at de snarest vil se på mulighetene for omberamming av de utsatte turneringene.

Made in Denmark har vært avviklet årlig siden 2014, og har vært omfattet av enorm interesse i vårt naboland, som kan skilte med en rekord fra 2015 på 86.498 tilskuere.

PS: Onsdag ble det kjent at Ecco Tour, som også promotes av Flemming Astrup, setter de neste fire turneringene på pause.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: MhMasters Tournament Med Viktor Hovland (6. -9. apri

  lChallenge Tour : The Challenge presented by KG med Kristoffer Reitan og Elias Bertheussen ( 28. -31. mars )

  Korn Ferry Tour:
  Astara Chile Classic ( 30. mars - 2. april)

  LPGA; Dio Implant LA O pen med Celine Borge ( 30. mars - 2. april) •  
 • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.