Aktiviteten er på vei opp i norske klubber. For eksempel hos Tyrifjord GK, som arrangerte åpningsturnering med 120 spillere i feltet.
stor-aktivitet-hos-tyrifjord

OMBYGGET: Hull 16 er et av de nyombbygde hullene hos Tyrifjord Golfklubb.

stor-aktivitet-hos-tyrifjord

KONTINUERLIG PROSESS: Oppgradering og utikling av golgfbanen er en kontinuerlig prosess, mener daglig leder Derek Crawford i Tyrifjord GK.

stor-aktivitet-hos-tyrifjord

stor-aktivitet-hos-tyrifjord


Det strutter av selvtillit i klubben på Storøya i Tyrifjorden på Ringerike for tiden.

— Med 110 nye medlemmer i år er Tyrifjord Golfklubb virkelig i siget, skriver klubben i en pressemelding.

Spilleformen for de 120 deltakerne i åpningsturneringen var stableford alliance med fullt handicap, og der beste score i hver firerball talte.

Stableford alliance er en lite utbredt turneringsform i Norge, og er et meget godt alternativ til de tradisjonelle scramble-turneringene norske golfklubber gjerne åpner og avslutter sesongene med.

Vinnerlaget av åpningsturneringen til Tyrifjord GK bestod av Ingrid Martens, Øyvind Thorsheim, Finn Kristiansen og Tone Wiksten, og de rasket med seg hele 56 poeng.

Utvikler banen

I tillegg til 110 nye medlemmer hjelper det også på selvfølelsen til daglig leder Derek Crawford og hans stab at banen hele tiden både utvikles og høster ros.

Det siste året har hull 6 og hull 16 blitt bygget om, mens vinterens skogsdrift har åpnet opp for mer lys og gjort Tyrifjorden synlig fra de fleste hullene på banen.

Crawford er opptatt av at utvikling av banen er kontinuerlig arbeid.

— Vi fortsetter oppgraderingsarbeidet og ser at dette setter både medlemmene og gjestespillerne pris på, sier Crawford i pressemeldingen.

Se også: Tyrifjord GK hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.