Mens PGA Tour og direktør Tim Finchem for ti dager siden sa nei til forbud mot forankring, gir hans europeisk motsvarighet sin støtte til R&A og USGA for å innføre et forbud.
splid-mellom-pga-tour-og-european-tour

BYTT PUTTER ELLER LEGG OPP: Europatour-sjef George O’Gradys støtte til R&A og USGA i langputtersaken vil stille spillere som Christian Aronsen overfor et vanskelig valg fra 2016.

splid-mellom-pga-tour-og-european-tour

splid-mellom-pga-tour-og-european-tour

splid-mellom-pga-tour-og-european-tour


I en pressmelding mandag bekrefter European Tour sin støtte til R&A og USGA og deres forslag om å forby forankring mot kroppen av noen kølle ved utførelsen av et slag.

— Europatouren har vært fullt involvert i høringsprosessen, som endte 28. februar, sier administrerende direktør George O’Grady i European Tour.

O’Grady la til at medlemmene støtter den unike rollen de styrende organer har i utformingen av golfreglene.

— Nesten alle medlemmene i turneringskomiteen og spillerrepresentantene støtter den foreslåtte regelen.

— Selv om de er klar over, og har tatt hensyn til det faktum, at noen medlemmer, og spesielt blant våre seniorer, bruker forankringsmetoden.

Større fokus i USA

O’Grady sier han har forståelse for argumentene fra PGA Tour og PGA of America, og at han har respekt for deres synspunkter.

— Saken har fått langt større fokus og flere kommentarer i USA enn i resten av verden, kanskje på grunn av antallet golfere (i USA) som bruker forankringsmetoden.

O’Grady mener en forklaring på at flere amerikanere bruker forankringsmetoden kan skyldes at golfbanene på den andre siden av dammen er satt opp annerledes, og at greenene gjennomgående er hardere og raskere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.