Her er spillerne til EM i Oslo og Østerrike i juli

EM-KLAR TIL JULI: Karoline Lund fra Losby GK er én av seks norske jenter i Junior-EM på Bogstad 5. til 9. juli. Foto: NGF/Ward

Juniorene har sine EM i Oslo for jentene og i Østerrike for guttene. Spillerne til begge lagene er tatt ut, og utøvere fra åtte golfklubber representerer Norge.

Uttaket til juniorenes EM i Oslo for jenter og i Østerrike for gutter baserer seg på rankingen på Titleist Tour. Unntaket er Susana Vik, som oppholder seg i USA, skriver NGF i en pressemelding.

EM-LAGET FOR JENTER BESTÅR AV:

Karoline Lund, Losby GK
Celine Borge, Vestfold GK
Madelene Stavnar, Vestfold GK
Susana Vik, Oslo GK
Emilie Øverås, Ålesund GK
Franziska Sliper, Sola GK

Headocach Geoff Dixon om spillerne

KAROLINE LUND har hatt en imponerende start på sesongen med flere seire og gode internasjonale plasseringer. Hun har et imponerende balltreff og er mentalt sterk.

CELINE BORGE har hatt en svært god start på sesongen med hennes første internasjonale seier i Irland i tillegg til flere gode internasjonale plasseringer. Spillet hennes er jevnt over veldig godt.

MADELENE STAVNAR er en ung og veldig talentfull utøver som har vist enorm framgang. Hun har flere gode resultater å vise til her hjemme, og er et sikkert valg for laget.

— SUSANA VIK er tilbake etter et skadeopphold og leverte en solid prestasjon i prestisjeturneringen US Women’s Porter Cup i USA. Hun har en solid erfaring fra internasjonalt spill.

EMILIE ØVERÅS har et imponerende balltreff til bare å være 2000-modell. Hun gjorde en veldig bra innsats i samme spillformat i vår, og blir spennende å følge under EM.

FRANZISKA SLIPER har hatt en god utvikling de seneste årene, og har vist at hun tilhører junioreliten i Norge.

EM-LAGET FOR GUTTER BESTÅR AV:

Kristoffer Reitan, Oslo GK
Markus Braadlie, Bergen GK
Sander Stavnar, Vestfold GK
Ruben Pettersen, Stavanger GK
Thomas Helgø, Stavanger GK
Eirik Einmo Thomasen, Moss & Rygge GK

Team Norway Coach Niklas Diethelm om spillerne

KRISTOFFER REITAN er vår høyst rangerte utøver med mange internasjonale seire. Han var EMs beste spiller i 2015 og blir en viktig brikke i årets lag.

MARKUS BRAADLIE er en spiller med erfaring fra EM og andre internasjonale turneringer. Han har vist bra spill så langt i år.

SANDER STAVNAR er en god matchspiller med erfaring fra EM og. Han har i år vist seg fram i internasjonale turneringer som French Boys og German Boys.

RUBEN PETTERSEN har allerede en seier her hjemme med en score på minus 13, hvorav en runde på minus 9. Han er i form og har mye golf i seg.

THOMAS HELGØ var rookie under fjorårets EM, men leverte likevel veldig bra. Han vant tidligere i vår en matchturnering og er en stabil spiller.

EIRIK EINMO THOMASEN er årets rookie. Han kvalifiserte seg etter en super turnering på Titleist Tour med en slutscore på minus 10. Eirik har i år visst stabilt spill og er en spiller for framtiden.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: Memorial Tournament med Viktor Hovland ( 1. - 4.juni)

  Korn Ferry Tour: UNC Health Championship presented by STITCH med Ktistoffer Ventura ( 1. - 4.juni)

  DP World Tour: Porsche European Open med Kristian Krogh Johannessen ( 1 .- 4.juni)


  Challenge Tour:
  D Real Czech Challenge med Jarand Arnøy og Elias Bertheussen ( 1. - 4.juni)

  LET: HelsingborgOpen : med Silje Torvund Ohma (a), Maiken Bing Paulsen, Madelene Stavnar, Marianne Skarpnord, Renate Grimstad og Maiken Bing Palsen og Karoline Lund ( 2. -4. juni)

  LPGA: LMizhuho Americas Open ( 1. - 4.juni)

  lNordic League : Gamle Fredrikstad Open med 38 nordmenn ( (23 -28.mai )


 •  
 • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.