Saken om Tiger Woods er nå kommet dit at det nesten ikke lenger spiller noen rolle hva som er sant og usant, skriver Jan E. Espelid.
spiller-sannheten-noen-rolle-

Jan E. Espelid er ansvarlig redaktør av Golferen.no og var sjefredaktør av Norsk Golf i ti år.

Rekken av unge kvinner som angivelig skal ha gått noen runder med Tiger Woods øker jevnt og trutt.

Mens sponsorene flykter i takt med de pikante historiene om langputter som settes fra både her og der.

Sist i rekken av unge kvinner er en viss frøken Jamie Jungers (26) med adresse i Las Vegas. Jungers skal, i alle fall i følge henne selv, ha delt hodepute med Tiger Woods i det samme øyeblikk som hans far Earl (74) trakk sitt siste sukk her på jorden.

Jamie forteller med detaljrik innlevelse til News of the World hvordan Tiger reagerte da telefonen kom om at Earl hadde måttet gi tapt for kreften.

Er det så noen grunn til å tro på Jamie Jungers? Ja, men for denne skribent ikke i større grad enn for ikke å tro henne.

Sannheten er nemlig at jeg ikke lenger bryr meg. Skaden er skjedd og saken allerede blåst ut av alle proporsjoner. Det er derfor fullstendig uinteressant, synes jeg, om Tiger har spilt 9 eller 18 hull uten lov.

Akkurat like uinteressant som at News of the World siterer en kjent Vegas-madam på at Jamie Junger ikke er den søte modellen hun utgir seg for, men hører til en noe lettere garde.

Jeg er allerede så lei av å lese om Tiger, både på egne vegne, Tigers vegne, kona Elins vegne og golfens vegne, at jeg ikke bryr meg katta om Tiger eventuelt har måttet betale greenfee for sin twosome med frøken Junger.

Etter min mening er det allerede gjort så mye ut av Tiger-saken at det nesten er umulig å gjøre den verre.

Tiger Woods omdømme er ødelagt for lang tid, muligens for alltid. På den andre siden, det trodde vi om Clinton også.

Og antagelig er det den samme familiestrategien som kan redde Tiger. Clinton fikk Hillary til å stå ved sin side etter affæren med Monica Lewinsky, og reddet seg muligens på akkurat det.

I hvilken grad Elin er villig til å svelge en så stor kamel, er imidlertid et større spørsmål.

Elin er og blir nøkkelen til at den gordiske tigerknuten løses.

Enten løsningen medfører at vi beholder Tiger i søkelyset på bakgrunn av prestasjonene på banen (han kommmer tilbake!) eller på bakgrunn av prestasjonene utenfor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.