Foto: Oklahoma State

Kristoffer Ventura kom seg godt under par andre dag av The RSM Classic i Georgia. Men dessverre endte totalen med en score som var to to slag for mange for helgespill. Og imponerte, og fikk tv-tid, selv om han sa takk for seg for fjerde gang denne sesongen fredag. SE VIDEO

Det gir sikkert en blandet følelse å levere en 65-runde, og likevel måtte forlate turneringen etter bare to runder. Men tross alt ville det nok føltes verre for Kristoffer dersomom torsdagens 73-runde og fredagens 65-runde hadde byttet plass ….

Med fem under par, 65, i runde to kan 24-åringen derfor reise fra Sea Island med hevet hake, og ta med seg det positive fra fredagens runde inn i neste turnering.

Toss alt har østfoldingen fått en godkjent start på PGA Tour-karrieren med avansement i tre av de syv turneringene han har deltatt i. Dessuten har også to seiere og én tredjeplass på Korn Ferry Tour i 2019 gitt ham verdifull selvtillit og erfaring som vil komme godt med nå på øverste nivå.

likevel misset

PGA Tour valgte forøvrig ut Kristoffers syvmeters putt for birdie på hull 17 som et av dagens beste slag. Du kan se det i videoen under.

The RSM Classic ble vunnet av Tyler Duncan fra USA med birdie på andre omspillshull mot landsmann Webb Simpson. Duoen endte på -19. ett slag foran Seabstian Munoz fra Colombia.

Se også: Livescoring fra Sea Island