Den norske golfsesongen er langt fra over. Selv om det er vanlig med vinteråpne baner langs kysten, er det sjelden vi kan melde om flotte forhold i innlandet en tredjedel inn i november. Se bildene fra Kongsvingers GK søndag.
slik-var-det-p--kongsvinger-s-ndag

GRØNT OG VAKKERT: Kongsvingers Golfklubb kan by på fantaistiske forhold til å være i november. Her green 18 og klubbhuset.

slik-var-det-p--kongsvinger-s-ndag

OPPVARMING MÅ TIL: Også rangen er åpen, noe Geir Venner (fra venstre), Jarle Hegge og Runar Olsen satte pris på før runden..
slik-var-det-p--kongsvinger-s-ndag

BANENS BESTE HULL? De gode hullene står i kø på Kongsvingers GK. Mange mener hull 9 er banens aller flotteste. Det er en dgoleg venstre med et vanskelig utslag over vann.

slik-var-det-p--kongsvinger-s-ndag

«DETTE VAR HERLIG!» Runar Olsen er ferdig med runden, og er stålende fornøyd med en fantsiisk golfdag på Finnskogen i november.

En vennegjeng fra Hauger GK tok disse nydelige bildene på Kongsvingers Golfklubb søndag. I følge de fire kameratene, som både lørdag og søndag tok timen i bil fra Oslo til Kongsvinger, var forholdene topp.

— Greenene var litt trege, men fairwayene var fløyel. sier 15-handicaperen Jarle Hegge.

— Vi var også imponert over servicen vi fikk i klubbhuset, og det smakte ekstra godt med nygrillede pølser etter runden, som tok knapt fire timer, avslutter Hegge.

Har du historier, gjerne med bilder, fra åpne baner nå i november? Del opplevelsen i kommentarfeltet under eller på Golferen.no sin facebookside..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.