Foto: Oklahoma State

Lovordene hagler i mediene etter at Viktor Hovland ble én av bare fem europeere med flere seiere på PGA Tour før fylte 24 år. Vi har samlet et knippe uttalelser, overskrifter og historier fra nettet. Har du tips om mer hyllest som kan være interessant for nordmenn å lese, sende oss en e-post på tips@golferen.no.

I den internasjonale pressen hylles Viktor Hovland både for måten han vant Mayakoba Golf Classic på, og for å være i en eksklusiv gruppe av bare fem unge vinnere med flere seiere på PGA Tour.

Svensk Golf: «Derfor skiller Hovland seg ut fra mengden»

Redaktøren i Svensk Golf, Oskar Åsgård, har publisert en kommentar der han analyserer hva som skiller Viktor Hovland fra mengden av unge golfprofiler.

Åsgård skriver blant annet at når det virkelig gjelder, så står 23-åringen fra Ekeberg i Oslo fram med full tyngde. Og bruker også seieren i U.S. Amateur i 2018 og den første sPGA Tour-seieren i Puerto Rico Open som eksempler på det.

Dansk Golf: «Seier i Mayakoba Golf Classic bringer Hovland til nummer 15 i verden»

Danskenes offisielle forbundsorgan, Dansk Golf, er opptatt av 23-åringens raske avansement på verdensrankingen, og at seieren i Mayakoba Golf Classic slett ikke var en overraskelse.

Golf Channel: Hovland tjente 1,3 millioner doallar

NBC-eide Golf Channel gjør et poeng av hvor mye Hovland tjente på sin triumf. Og har dessuten en artikkel som beskriver hvordan seieren kom.

Reuters: Hovland avgjør med birdie på siste hull

Nyhetsbyrået Reuters biter seg merke i hvordan Viktor avgjore sin andre seier på PGA Tour, og nevner også at Viktor selv mener han egentlig ikke er så god i slike pressede situasjoner.

Golf.com: Hovland avsluttet med birdie for seier

Golf.com rapporterer om den dramatiske måten Hovlands andre seier ble avgjort på