Foto: Facebook/privat

Oslospilleren lå på delt tredjeplass før siste runde av Trummenäs Open i Landskrona, og var med i tetkampen hele veien. Sjetteplassen er karrierebeste på Nordic League.

Etter elleve hull av lørdagens finalerunde var Mathias Lynne Schjølberg i ledelsen, tre under par for dagen og -9 totalt.

Fire bogeyer derfra og inn, på hullene 12, 15, 16 og 18, førte imidlertid til en runde over par og -5 totalt. Det var fem slag bak vinneren Mikael Lindberg, som slo finske Oliver Lindell i omspill.

Det ble også finsk på tredjeplass ved Erik Myllymäki. Christian Aronsen ble delt 14 med -3 etter en avsluttende to under par 70-runde. Jarand Arnøy avsluttet med én over par,73, og endte delt 25 på par.

Lynne Schjølberg er forøvrig kjent som en av tourens bedre ballkunstere. Noe videoen under, fra et treningsopphold i Spania i mars, er et lysende eksempel på.

https://www.instagram.com/p/BDdJPZqyKIm/

Se også: Resultater fra Landskrona


Runde 2: Lynne Schjølberg på tredjeplass før siste runde

Oslo-spilleren slo til med fem under par, 67, fredag i Trummenäs Open i Landskrona, som gir -6 totalt, to slag bak teten.

Schjølberg hadde én eagle, tre birdier og resten par Trummenäs-banen. Finske Oliver Lindell leder på -8, to slag foran nordmannen.

Christian Aronsen ogJarand Arnøy hadde runder på par, og ligger på delt 29.-plass med -1.  De øvrige nordmennene misset cutten.

 


Runde 1: Aronsen, Arnøy, Lynne Schjølberg beste nordmenn

De tre nordmennene kom inn på én under par, 71, som gir delt 21.-plass i Trummenäs Open i Landskrona. Teten, som deles av tre mann, går ved -5. Turneringen avsluttes lørdag.