Foto: LET

Brasils europatourspiller Victoria Lovelady gleder seg til OL. Den musikalske golferen har laget egen OL-sang. Se og hør henne fremføre den. SE VIDEO

Victoria Lovelady kan også synge, og hun kan komponere. For å markere at det bare er 50 dager igjen til De olympiske lekers åpningsseremoni har den brasilianske europatourstjernen skrevet og fremført sin OL-sang Road to Rio.

112 år siden sist det ble spilt OL-golf

Det blir en historisk begivenhet når OL-golferne slår igang OL-golf på Reserva De Marapendi Golf Course i Rio de Janeiro, 112 år etter siste gang golf ble spilt som olympisk øvelse, i St. Louis i 1904.

I forbindelse med  Tipsport Golf Masters i Tsjekkia denne uken snakket Vitoria om hvor mye det betyr for henne å få konkurrere i OL på hjemlig gress.

— De olympiske leker inspirerer meg, og jeg pleier å skrive sanger om ting som inspirerer meg og vekker følelsene mine. Det er en veldig spesiell ting at golf kommer tilbake (på det olympiske programmet) etter mer enn 100 år, og det fortjener en sang. De olympiske leker er det største sportsarrangementet i verden, og vi gleder oss enormt til at lekene skal begynne, sier Victoria Lovelady.

HØR VICTORIA SYNGE I VIDEOEN UNDER