Marianne Skarpnords forlovede, Richard Green, gjorde onsdag Hole in one via bunkeren på et par-4-hull på 346 meter, under pro-am-et før Victorian Open i Australia. Tidenes mest bisarre HIO? SE VIDEO.
se-richard-greens-ekstreme-ess-p--et-par-4-hull

PÅ DIREKTEN: Richard Greens Hole in one ble fanget live på TV. Her intervjues 43-åringen mens han er på vei fra utslagsstedet til greenen på hull 15 på13th Beach Golf Links-banen.

Slaget på hull 15 på 13th Beach Golf Links i Barwon Heads i Australia var 43-åringens første albatross i karrieren, og kom altså under pro-am-et dagen før Oates Victorian Open.

— Jeg så de hadde flyttet teen en del fram, og jeg tenkte jeg skulle forsøke med driveren, sa Green til australsk TV like etter at esset var et faktum.

Han forteller også at egentlig pushet han slaget litt, og at ballen var på vei i bunkeren. Men spratt så ut igjen, og rullet over greenen og ned i hullet.

Også forloveden Marianne Skarpnord var på plass på 13th Beach Golf Links onsdag. Hun er såvidt med i videoen, og hun er også der som spiller.

Victorian Open er nemlig noe så sjeldent som en profesjonell turnering med både en herreklasse og en dameklasse. Turneringen inngår på den australske touren, og også Caroline Martens er med.

Turneringen starter onsdag, og link til livescoring finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.